Funky Amigos presents: The Herbaliser Band (UK), Echosystem, Pal

  From until   Tickets 24€   Age limit: 18   http://www.funk.fi  
Virgin Oil Co., Helsinki   Show map  
breaks, urban

The Herbaliser Band (UK)
Echosystem feat. Wilja & Super Janne
Paleface

DJ Svengali (Ghetto Blaster) & DJ Lovroc (Soul Kitchen Club)
Kangastus Visuals
Hosted by Magic Sam

Funky Amigos ylpeänä esittää: The Herbaliser Band (UK) vihdoinkin Helsingissä!

Funky Elephant 16 -festareiden alkuperäiseksi pääesiintyjäksi viime keväänä buukattu The Herbaliser Band joutui tuolloin surullisenkuuluisan tuhkapilviepisodin takia perumaan esiintymisensä. Lokakuussa fanien kärsivällinen odotus kuitenkin palkitaan korvaavalla esiintymisellä. Uusi keikkapäivä on lauantai 30.10. Bilepaikkana tällä kertaa Virgin Oil Co.

90-luvun puolenvälin brittiläisen triphop-skenenkärkinimestä on sittemmin kasvanut orgaanisempi livebändi ja musiikki on muuttunut sielukaamman ja juurevamman rytmimusiikin suuntaan, kuitenkin alkuperäisin maustein ryyditettynä. Helsinkiin yhtye saapuu seitsemänhenkisenä kollektiivina, joka on vuosien varrella esiintynyt eri puolilla maailmaa. Live-spektaakkelilta on lupa odottaa mystisiä soundeja, keinuttavia bassolinjoja, koukuttavia perkussiobiittejä ja viekoittelevia saksofoneja yhdistettyinä lanteita keinuttaviin skrätsäyksiin. Kaikki ainekset nautinnolliseen musiikkielämykseen siis on varmasti kasassa.

Lue lisää:
http://www.funk.fi

http://www.theherbaliserband-session2.com
http://www.myspace.com/theherbz

Illan aloittaa juuri uuden albuminsa Helsinki-Shangri-La myötä englannin kielen onnistuneesti kotimaiseksi vaihtanut Paleface. Uudessa materiaalissa kuuluu entistä selvemmin terävä yhteiskuntakritikki, jopa protestilaulun henki. Paleface tarttuu nyt mikrofonin ohella kitaraan. Keikkakokoonpano täydentyy DJ:llä, toisella kitaristilla ja perkussioilla.

http://www.myspace.com/mcpaleface

Tanssilattialle suunnataan viimeistään Echosystemin myötä, joka on soittanut brasilialaishenkistä jazz-funk -fuusiota jo kymmenen vuoden ajan. Ensimmäinen levy Madaga julkaistiin Suomen lisäksi myös Japanissa, ja uutta levyä on valmisteltu huolella viime vuosina. Nyt uudesta materiaalista on kuultavissa viitteitä livenä, kun säästeliäästi esiintynyt bändi astuu Virgin Oilin lavalle tällä kertaa vierailevan laulusolistin Wiljan kanssa. Hyvin eksklusiiviseksi esiintymisen tekee myös Super Janne riimittelyllään.

http://www.myspace.com/echosystem

Alustava aikataulu

22.00 Ovet auki
22.45 Paleface
00.00 Echosystem
01.15 The Herbaliser Band

Osta liput suoraan netistä osoitteesta http://www.tiketti.fi/tapahtuma/9372

Facebook event