Livenation & Renegade present PENDULUM

  From until   Tickets 38€   Age limit: 18  
Kaapelitehdas, Helsinki  
breaks, drum'n'bass, hard, industrial, techno

PENDULUM (AUS) live
+ supports

pendu18.12a_400.jpg

MUUTOS PENDULUMIN KONSERTIN JÄRJESTELYISSÄ KAAPELITEHTAALLA 18.12.

Ennakkotiedoista poiketen Pendulumin keikan ympärillä lauantaina 18.12. Kaapelitehtaalla ei ole koko illan kestävää rave-tapahtumaa, vaan tapahtuma päättyy jo klo 24.00. Pendulum kuitenkin esiintyy sovitusti täyspitkän keikan mutta aloittaa jo noin klo 21.

Tapahtuman luonteen muututtua tapahtuman järjestäjä haluaa tarjota liput hankkineille mahdollisuuden palauttaa ostetut liput. Liput voi palauttaa ostopaikkaan la 18.12. klo 18.00 mennessä.

Valitettavasti bändi ei halunnut soittaa myöhemmin kuin klo 21, eikä tapahtumalle myönnetty jatkolupia klo 04 saakka. Näistä seikoista johtuen lauantain tapahtuman järjestäminen alkuperäisessä mittakaavassaan ei ole mahdollista.

Ovet avataan viimeistään klo 19:30 ja tapahtuma loppuu noin klo 24:00. Alustavan tiedon mukaan keikka alkaa siis noin klo 21:00 ja kestää ilmoituksen mukaan 90 minuuttia. Suosittelemme ajoissa saapumista. Keikka ei kuitenkaan ala ennen kuin yleisö on saatu sisään. Lämppäämässä ovat dj:nä L.a.o.s., Infekto, Proteus sekä Muffler. Tapahtumassa on anniskelua.

Live Nation tekee ja käsittelee kaikki Kaapelitehtaan tapahtumaan liittyvät päätökset. Myös lupaan, tekniikkaan ja järjestykseen liittyvät. Renegade pahoittelee ettei pysty järjestämään koko illan rave tapahtumaa visuaaleineen. Ikävä kyllä lupa ym asiat eivät ole meidän käsissämme. Toivomme että järjestämämme Pendulumin ylimääräinen DJ-keikka perjantaina The Circuksessa tyytyttää tanssivan kansan tarpeet.

Lauantaina keikan hinta on jo valmiiksi erittäin edullinen joten hinnasta ei hyvitetä mitään takaisin koska kustannukset ovat erittäin korkeat ja lipun hinta hinnoiteltiin jo alussa noin 10-20€ vastaavan tason keikkaa edullisemmaksi. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen uuteen aikatauluun, voit siis palauttaa lippusi ostopaikkaan ennen tapahtumaa.

Pendulumin dj -keikat on ilmoitettu DJ- keikkoina ja livet LIVE -keikkoina ja tuleva 18.12. esiintyminen on bändin ensimmäinen livekeikka Helsingissä. Edelleenkin. Dj/live -keikkojen tiedotuksessa ei ole tietoisesti tai vahingossakaan johdettu harhaan mainonnassa vaan keikat on ilmoitettu sopimusten pohjalta joissa on selkät säännöt.

YLIMÄÄRÄINEN DJ KEIKKA PERJANTAINA!

17.12 The Circus 14€/28€:
Renegade presents
* Pendulum DJ (AU)
* Felix Da Housecat (USA)

* Muffler
* Tes La Rok
* Erkko
* Reefer
* Xploitec Vj's

Bändin DJ -keikka mahdollistui perjantaille ja kyseessä The Circuksessa on perinteiseen tapaan koko illan reivit aamuneljään. Niille jotka jäivät ilman lauantain lippua tarjoutuu nyt tilaisuus nähdä bändi dj-vetoisena. Esiintymässä ovat Gareth Pendulum & Mc Verse sekä Felix Da Housecat. Tarjoamme Kaapelitehtaan keikkalippua näyttämällä puolen hinnan sisäänpääsyn The Circuksen reiveihin. Ennakkolippulaisille ja maksaville on omat sisäänkäynnit jolla nopeutetaan sisäänpääsyä. Tapahtumassa on A-oikeudet ja 18 vuoden ikäraja.
http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=20763

Huom: Pendulum Dj keikka alkaa The Circuksessa klo 00:00 ja käytännön syistä ja järjestelystä johtuen ravintola ei päästä yleisöä ulos hengailemaan ennen klo 01:30.

Aamujatkoille ilmaiseksi perjantain ja lauantain lipulla:

Kaapelitehtaan ja The Circuksen lipulla ilmainen 10€ arvoinen sisäänpääsy jatkoille lauantai aamuna heti Circuksen keikan jälkeen eli 18.12 kello 05:00 alkaen. Paikka: Neo, Vuorikatu 2. Mukana ovat ainakina Muffler (tech house/electro set) ja Dj Taste (tech house, electro).

Normaalihintaiset liput perjantain The Circuksen tapahtumaan ennakosta ja ovelta 28€ (+bf). Ennakoita myyvät Tiketti, Lippupalvelu, Stupido sekä Cybershopit Helsingissä. Lippuja vielä saatavilla ennakkoon ja The Circuksen ovelta kello 21 alkaen. Ennakkolipuille ja maksaville on järjestetty omat sisänkäynnit.

Lämpimästi tervetuloa!