Suomen Moroderit - Italodiscomusiikkia

  From until   Tickets 4€   Age limit: 18   www.myspace.com/…/suomenmoroderitofficial  
Klubi / Ilta, Turku  
disco

Suomen Moroderit, erityisvieraana Dj Kelloggs

Kuten kaikki tarkkasilmäisimmät ja hörökorvaisimmat huomasivat Hepokullan high energy-håkan aka Dj Jorde vieraili tähtitiskijukkana Blankossa ja ylläpiti vahvakatkuista pieruhuumoria ravintolabotski Donnalla Turku Modernin aikaan. Vanhaa ruotsalaista tennisässää kunnioittaen hän oli naamoitunut tällä käynnillään kyseisen henkilön statusta symboloiviin hepeneisiin. Hepeneet Jorde oli haalinut matkalla mummolaan suoraan erään maajussin päältä. Kova oli tinkaaminen, kun maajussilla ei ollut muita helletrikoita. Kauppaan kumminkin päästiin Jorden luvatessa jussille omat alushousunsa Björn Borgin nimmarilla ja tarpeellisilla mausteilla. - Koitan soittaa seuraavan settini Black Horset jalassa, katsotaan miten kroppa reagoi ja aiheuttaako se ylimääräisiä paineita, Jorde aprikoi.

(Juuri saamamme tiedon mukaan Black Horse on vetänyt Jorden oikeuteen, hänen väittäessään etteivät heidän pöksynsä purista oikeista paikoista. Interpol on pidättänyt Jorden
kotoaan ja hän odottaa sellissä oikeudenkäyntiä paikalliseen tuomioistuimeen)


Dj Pepelle ja Giodatolle annettiin viimein lupa nousta estradille Ilmiö-festivaaleilla toista tuntia kestäneen lavan takana notkumisen jälkeen. Useasti Pepen luultiin jo tippuneen, mutta siellä se Pepe vaan lipitti punaviinitonkkaansa. Suomen Morodereita edeltänyt Vuk-niminen bändi soitti hienon setin, mutta muutaman encoren liikaa Pepelle. Hän alkoi elehtiä voimakkaasti kohti miksauskoppia vaatien linjoja auki, mutta samassa ilmestyi kirkkaita valojuovia Uittamon taivaalle ja eriskummallisia ääniä kaikui kaiuttimista. Siitäpä Pepe vasta suivaantui ja aloitti hurjaakin hurjemman sadetanssin. Hän pyöri päällään, pomppi yhdellä jalalla muljauttaen toista niskansa taakse joka toisella pompulla, väänteli käsiään rusettiin ja umpisolmuun, näytti uljaita pakaroitaan ja kiliseviä kellojaan, merkkaili reviiriään kiivaasti ja lopuksi karjui sekä ulvoi minkä kitarisat kestivät. Ei kulunut kotvaakaan, kun armoton räsähdys rikkoi ihmisten tärykalvoja ja taivas aukaisi kyynelkanavansa. Pepe lyyhistyi kaiken voimansa antaneena ja viittoili selin ylhäällä sinkoileviin salamiin. Giodato hämmennyksestä päästyään käytti tilaisuuden hyväkseen ottamalla hatkat ja hillot, liueten satamassa odottelevaan purjealukseen, päättäen jatkaa pahasti keskeytynyttä soittorupeamaa Klubin sisätiloissa. Erityisvieraana Dj Kelloggs italoplättyinensä.

Favorites 3