"AHOY! 2010" - Partyboat with LARRY TEE (US) + FAG YOU! + MISF*T

  From until   Tickets 14€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=129440283762446&ref=mf  
M/S Emma, Kauppatori, Helsinki  
elektro

Larry Tee (NYC), Shoplifter, Janne X, Erkko, Makelove, Reima Gucci

Keskiviikko 14.7.

"AHOY! 2010 -partyboat" @ M/S EMMA
19-23, 13€/14€/15€, Ennakot: Nolla + Helsinki10. Jatkot @ Nolla 23->

DJ LARRY TEE (NYC), Misf*ts DJ's, Fag You! DJ's, Reima Gucci, Hosting: Tatu (KCTV)

//////////////////////////////

Bailuristeily "AHOY! 2010" on osa FAG YOU!n 5v-syntymäpäiväjuhlintaa. Dj-vieraaksi on saatu legendaarinen LARRY TEE (US, NYC), sekä kotimaan kovat: MISF*TS ja Tatu (KCTV).

//////////////////////////////

Larry Tee on New Yorkilainen dj, tuottaja, artisti ja promoottori. Larry Tee oli yksi NYCin 80-luvun lopun "club kidzeistä", tuotti drag-artisti RuPaulin 90-luvun mainstream-hitit, ja loi 90-luvun lopussa soundin, joka uuden vuosituhannen alussa tunnetaan nimellä "electroclash" (Larry Tee keksi myös kyseisen termin, ja se löytyy esim Oxford English Dictionarysta).

Larry Tee syntyi 1959 Atlantassa. Nuoruuteen kuului hengailua tulevien R.E.M. muusikoiden kanssa, ja mm. yhteistyötä B-52's:in kanssa (Tee oli tuottamassa B-52's ensimmäistä omakustanne-singleä "Rock Lobster/52 Girls"). 80-luvun lopulla hän muutti New Yorkiin ystäviensä drag-artisti RuPaulin ja Lady Bunnyn kanssa.
Larry Tee oli pian tärkeä tekijä club kidz -skenessä "DISCO 2000" -klubillaan. Tuosta aikakaudesta on myös valmistunut kokopitkä elokuva "Party Monster" (pääosassa Macaulay Culkin), joka kertoo pahamaineisen Michael Aligin ja club kidzien tarinan.

2000-luvun alkupuolella Larry Tee oli keskeinen hahmo electroclash -musiikkisuunnan ja ennen kaikkea -tyylin luomisessa. New Wavea ja eletronista tanssimusiikkia fuusioinut soundi oli Larry Teen nimeämä, ja levisi mm. Larry Teen järjestämillä electroclash -festareilla (vuosina 2001-2002 ), joissa uraansa aloittelivat sellaiset artistit kuin Scissor Sisters, Fischerspooner, Tiga, Peaches ja Ladytron.

Tuoreimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä ”Club Badd” -albumillaan Larry Tee tekee yhteistyötä mm: Amanda Leporen, Princess Superstarin ja Perez Hiltonin kanssa.

Tämä on Larry Teen ensimmäinen vierailu suomessa.

/////////////////////////////////////////////////////////////

Fag You! -klubi juhlii heinäkuussa 5-vuotista taivaltaan kahteen otteeseen: ensin pe 9.7. ravintola Nollassa, jossa luvassa tuoretta FAG YOU! mixtapea sekä liuta kotimaisia huippu-deejiitä. Seuraavana keskiviikkona (14.7) juhlitaan merellä. Bailuristeily "AHOY! 2010" on Fag You!n järjestämä, ja dj-vieraaksi on saatu legendaarinen LARRY TEE (US, NYC), sekä kotimaan kovat: Misf*ts ja Tatu (KCTV).

FAG YOU! sai alkunsa kesällä 2005 Annankadun ja Uudenmaankadun kulmassa sijainneessa Birdie -yökerhossa, kun deejiit Janne X ja Shoplifter halusivat tuoda vaihtoehtoisen tanssimusiikin kaupungin homoskeneen.
Fag You! löysi heti yleisönsä, vaikka ensimmäiset pari vuotta iltana oli haastava torstai. Viidessä vuodessa ovat trendit, ihmiset, baarit ja musiikkityylit vaihtuneet, Fag You! jatkaa kuitenkin omintakeisella otteellaan, (nyt kolmatta vuotta) ravintola Nollassa.
Yhtenä lähtökohtana "Fägärillä" on ollut aina vaihtuvat ja mielenkiintoiset vieraat; Fag You! on tuonutkin Helsinkiin liudan kiinnostavia ulkomaisia vaihtoehto-nimiä kuten Gio Black Peter (US), Joel Gibb (CAN), Le Sport (SWE), Jerry Bouthier (FRA), Bunny Rabbit (USA), Punks Jump Up (UK), Goldielocks (UK), Cock'NbullKid (UK), Buster Bennett (UK), Nag Nag Nag DJ's (UK) jne.
Kotimaisista vieraista mainittakoon Regina, Boys Of Scandinavia, Jaakko Eino Kalevi, Dinosauruxia, Les Gillettes, Le Corps Mince de Francoise jne.


Ennakkoliput:

Ravintola Nolla - 13€

Helsinki 10 - 14€

Tapahtumapaikalta - 15€

Favorites 3