Keep the Groove

  From until   Age limit: 21   www.facebook.com/…?eid=137400262943344  
Crush - Coctail & Lounge Bar, Urho Kekkosen katu 5, Helsinki  
, disco, urban, house, r'n'b

DJ L'it, DJ AXL, DJ Skasi

KEEP THE GROOVE

Perjantai 2.7.
22–04
Crush – Coctail & Lounge Bar
Ilmainen sisäänpääsy, narikka 2,5€

Keep the Groove on uusi tyylikäs klubi-ilta, joka keskittyy hyvään tanssimusiikkiin genrerajoista välittämättä. Groovaavasta tunnelmasta voi nauttia Crush Barin komeiden lounge-puitteiden lisäksi uudistetulla, laajennetulla tanssilattialla.

Parhaat uutuudet ja kovimmat klassikot tarjoilee Dj:t L'it, AXL & Skasi. Kolmikossa yhdistyy niin tanssin tuntemus kuin katu-uskottava mainstream-ystävällisyys.

http://www.facebook.com/event.php?eid=137400262943344

GROOVY DANCE MUSIC ALL NIGHT LONG

Hip hop - R&B - House - Funk - Disco - Breaks - Mashups

Lataa tästä Keep the Groove maistiaismiksaus by DJ AXL:
http://dl.dropbox.com/u/1721125/Keep%20The%20Groove%20Promo%20Mix.mp3


TAKING CARE OF THE GROOVE

DJ L'it
Lasse ”Lasa” Hyttinen tunnetaan paremmin yhtenä suomen menestyneimmistä street-tanssijoista ja koreografeista. Tanssiuran ohessa Lasa on soittanut levyjä jo kymmenen vuotta ja hänen soundinsa koostuu aina r&b:stä houseen ja funkista electroon.

DJ AXL
Useita streettanssin suomenmestaruuksia voittaneen Aksu Lukkarilan nykyinen intohimo on elektroninen tanssimusiikki. Niin alan katutanssitapahtumissa kuin mainstream-bileissä soittaneen Axl:in tavoite on aina ollut yleisön saaminen tanssimaan. Ja kun Axl ei itse ole dekkien takana, löytää hänet takuuvarmasti tanssilattialta.

DJ Skasi
Pekka "DJ Skasi" Pohjanheimo aloitti keikkailun vuosituhannen vaihteessa toimien baari-deejiinä ympäri Pohjois-Suomea. Helsinkiin muuton jälkeen Skasin levylaukku on täyttynyt house-musiikilla deepeimmistä vokaaliklassikoista jackin' houseen asian ytimen ollessa silti sama – hymyn pitäminen jokaisen kasvoilla.

http://www.themastersoftheuniverse.com/skasi/

Favorites 2