RICO TUBBS & WILL POWER

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=125703680785585&ref=ts  
NightVaakuna, Mikkeli  
breaks, disco, drum'n'bass, elektro, garage, hard, urban, house, jotain

RICO TUBBS / DJ INFEKTO
WILL POWER / MR. WILLY

PE 02.07.2010 - CLUB BASS ATTACK:
- DJ INFEKTO alias RICO TUBBS
- MR WILLY alias WILL POWER
K-18 | 6 € | FunCardilla ennen klo 24 ilmaiseksi!!!

2.7. Vaakunaan saapuu mm. Bomfunkista tuttu tamperelainen kaksikko DJ INFEKTO & MR.WILLY!

- Suomen ehkä kovimmat DJ-skillsit ja huikeimman lavakarisman omaava soittaja - DJ Infekto / Rico Tubbs - oikealta nimeltään Riku Pentti on ollut edelläkävijä suomalaisessa elektronisessa tanssi- ja klubimusiikissa jo vuodesta 1994.
- Hän on ollut mukana perustamassa legendaarista Pyssy -levymerkkiä, ja toiminut osana listoillakin keikkunutta, Ylen Radiomafialta tuttua kaksikkoa Skillstersiä. Juuri Skillsters tuotti Suomen suurimman tanssimusiikin vientiartikkelin Bomfunk MCs:in kolmannen albumin.
- Uransa aikana Infekto on soittanut levyjä ympäri maailmaa aina Tampereelta (missä hän on pyörittänyt 10 vuotta Beatformers -klubiaan) New Delhiin ja Lontooseen. Nykyään Infekto soittaa levyjä myös tiistain tanssi-illassa YleX -radiokanavalla.
- Suomessa Infekto on saanut tunnustusta muun muassa Bassogaalassa, missä hänet äänestettiin vuonna 2006 parhaaksi elektronisen musiikin DJ:ksi ja artistiksi, ja vuonna 2007 parhaaksi DJ:ksi.
- Toukokuussa 2008 julkaistu "Rico Tubbs - Gangsters" sai osakseen huikeaa ylistystä varsinkin brittimediassa, jonka myötä miestä viedään jälleen tiiviisti keikoille ympäri maailmaa.

- WILL POWER / MR. WILLY, oikealta nimeltään Ville Mäkinen tulee myös räjäyttämään tanssilattian energisellä ja monipuolisella setillä, josta myös hänetkin tunnetaan ympäri maailmaa. Will Power tuottaa breakbeat/bassline/fidget house musiikkia brittiläisillä Passenger ja Bombsquad levy-yhtiöillä, mutta maailmanlaajuisesti suuren yleisön keskuudessa hänet tunnetaan Bomfunk MC'n basistina.

- Vaakunassa tullaan kuulemaan monipuolinen ja tanssittava kokonaisuus, jossa luontevasti yhdistyy breakbeat, hiphop, dubstep, baltimore ja elektro. Isoa ja uutta freesiä klubi-soundia, jota ei yksinkertaisesti voi olla joraamatta!

http://www.myspace.com/ricotubbsfunk
http://www.djinfekto.com/
http://www.menumusic.com/
http://www.myspace.com/willpower74
http://www.myspace.com/passengerrecords
http://www.myspace.com/bombsquadrecordsuk

Favorites 1