Summer Såint - Sun is shining with Dj Orion & Flight, Klabi

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18  
Ravintola Bepop, Sokos Hotel Seurahuone, Kotka  
house, trance

Orion, Flight, Klabi, Urmaz

SUMMER SÅINT presents Sun is shining

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/s%E5intflaba.jpg/full[/IMG]

Summer Såint- kuuma kesäklubien sarja jatkuu jälleen Kotkan Sokos Hotel Seurahuoneen Bepop-ravintolassa. Kesän aikana nähdään Såintissa monia Suomen huippudj:tä, sekä kuullaan myös paikallista osaamista. Toukokuussa startanneet kesäklubit on otettu hyvin vastaan alueen bilekansan keskuudessa ja uskomme, että meininkiä riittää tälläkin kertaa. Totta hitossa!

Nyt Såintilla onkin kunnia toivottaa tervetulleeksi viime kesänä huikean keikan soittanut kaksikko Orion ja Dj Flight, sekä Helsingin Underground-houseskenen taituri Klabi. Tätä ei kannata jättää väliin.

Kesä on täällä - ole sinäkin!



::Orion [YleX, Nrj, Misc Management, Helsinki]
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/orion1.jpg/full[/IMG]

Dj Orion, eli Juska Wendland aloitti reiviuransa 90luvun alkupuolella Tampereen teollisuuskaupungissa. Mustan makkaran pyhätöstä elämä heitti pohjan perukoille Lappiin, jossa hän hämmensi paikallista klubiskeneä viiden vuoden ajan. Vuonna 2006 hän viimein asettui Helsinkiin ja tällä hetkellä Orion onkin yksi Suomen kysytyimpiä dj:tä.

Orion isännöi kuukausittaista klubiohjelmaa YLEX:llä, sekä Nrj:llä. Hän oli myös yksi legendaarisen Tiistain tanssi-illan vetäjiä astuttuaan aikoinaan itse Orkidean saappaisiin. Dj:n, tuottajan ja radiojockeyn töiden lisäksi hän pyörittää osana Peledin veljesten kanssa Misc Management-nimistä dj-agentuuria tuoden jatkuvasti Suomeen kovia nimiä keikalle. Näistä mainittakoon esimerkiksi Pete Tong, sekä Eric Prydz. Orion on myös mukana pyörittämässä suosittua houseklubi Jackia, sekä on residenttinä tamperelaisessa ONE-klubissa.Orion on esiintynyt myös kahtena vuotena peräkkäin Suomen suurimman klubitapahtuman Laserpointin päälavalla. 2009 tämä tapahtui juurikin yhdessä Dj Flightin kanssa.



::Dj Flight [Misc Management, Tampere]
4597810111_519ab65400.jpg

Dj Flight, eli Marko Vilkman nousi suomalaisen klubikansan tietoisuuteen miltei kertarysähdyksellä Laserpoint-dj-talenttikilpailun myötä. Toki Tampereen alueella hänet jo tunnettiin housen mestarina, mutta suomalaisen klubiskenen tarkimmin varjeltuna salaisuutena hän oli pysynyt tuohon kisaan asti. Flightilla on, kuten kaikilla hyvillä dj:llä, oma tunnistettava soundinsa, joka on sekoitus groovea housea ja teknoa. Saisiko olla rokkaavia melodioita, entä bassolinjoja, jotka pistävät peban sheikkaamaan? Hävitöntä, parahtavat jo herkimmät.

Tampereella Dj Flight pyörittää hyvin suosittuja Romance, sekä ONE- klubi-iltoja, joista ensiksi mainittu ilmentää rakkautta houseen ja jälkimmäisessä käydään tyylejä läpi progesta aina old skool tranceen. Näiden lisäksi Dj Flight on soittanut Suomen isoimmissa klubitapahtumissa kuten Laserpoint/Labyrinth 2009, Konemetsä ja Pacifique. Myös kotimaisten kaupunkiklubien ykkösrinki Danceteria, Hallmark, Choon!, ja Ruotsin kuuluisa Monday Bar ovat halunneet Markon kaatamaan kansaa.

Tuotantopuolellakin on pitänyt Flightilla kiirettä hänen työskennellessään monien eri artistien kanssa. Yhtenä merkittävimpänä heistä voisi mainita Jonteyn. Näiden kahden miehen esikoissinkku kiinnitettiin heti suomalaiselle Danceteria-labelille. Sen jälkeen syntynyt versio Coldplayn klassikosta ”Viva La Vida” löysi tiensä aina Tiëston ja ATB:n levylaukkuihin, tai pitäisikö sanoa keikkamackien kovalevyille asti. Polte, vimma ja rakkaus musiikkiin on synnyttänyt monta kovaa klubiraitaa, joita ovat julkaisseet niin System Recordings, kuin Lost Language-labelikin.

Tämä kaikki välittyy myös tanssilattialle aina kun Dj Flight on deckien takana. Pumppaavia, rullaavia ja groovaavia teknon iskusävelmiä hienosti miksattuina. Cy at club!


:: KLABI [HUGC, Deep Inside]
pieni_2867_26351.jpg

"Not Everyone Understands House Music, Its a Spiritual Thing, a Body Thing, a Soul Thing"

:: URMAZ [Resident]

:: Paikka:
Ravintola Bepop@ Kotkan Sokos Hotel Seurahuone

:: Aika:
Keskiviikko 14.7.2010 kello 22-04

:: Liput:
2 euroa. Narikka sisältyy hintaan.

:: Ikäraja:
K-18

:: Yhteistyössä:
Kopparberg, Boardstock, Offsetpaino Westman, Tekniset, NewEx, Red Bull, Pixtime, Maxin.TV, LG, Corona

:: Jotain muuta, mitä?
Funcard, sekä vihreä S-Etukortti on kovaa valuuttaa tiskillä tälläkin kertaa..