Love Boat After Party

  From until   Tickets 6€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
disco, house, soul, jotain

Dj Rene, DJ Coultier

Love Boat After Party, 03.07.2010
:: DJ RENE
:: DJ COULTIER

Love Boat After Partyt tanssitaan jälleen ja nyt todellisessa discon sykkeessä.
Mahottomasti discoa tulossa 70- ja 80-luvulta hyväntuulisella laajalla otteella, myös kimallusta.
Soulia, funkkia, boogieta ja groovea sekä disco kuningattarien vahvaa soundia, sieltä mistä jytämusiikki on lähtenyt kehittymään. Tätä settiä ei jokapäivä järjestetä joten tytöt ja pojat saapukaa paikalle - Love Boatin yökerho kutsuu!

dj_rene_small3.jpg
Dj Rene (h.a.n.d)

Dj Rene on toiminut h.a.n.d ryhmässä jo useita vuosia soittaen ja osallistuen legendaaristen dance iltojen järjestämiseen kuten Aqua, Time Tunnel ja Undergroove. Ja tietysti Basso Dance Station!

Hänen setit ovat isoja matkoja elektronisen tanssimusiikin maailmaan. Tiettyyn trendiin, tyyliin tai rytmiin ei jämähdetä. Mielenkiintoiset miksaukset ja uudet versiot biiseistä kuvaavat Reneä parhaiten. Materiaalia tähän löytyy, sillä eka keikat on tehty jo vuonna -85.

dj_coultier_small3.jpg

Dj Coultier

DJ Coultier (Jari Päivärinta) aloitti levyjen soiton vuonna 2003. Oulun Club Supergut organisaattori / residentti dj ja pohjois-pohjanmaan Ylivieska.ORG:gin dj-jäsen. Hänen levylaukkunsa tulee sisältämään monipuolisen otoksen discoa varsinkin 80-luvulta. Syntetisaattorit raikaa kun vanhaa vinyylisoppaa keitetään.

Nyt on bileet! Tervetuloa ihan kaikki.

Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=116935991682990

03.07.2010
23.00-04.00
45 Special
Liput: 6 eur, opiskelijat 5 eur
K-19

Favorites 1