Concussion

  From until   Tickets 7€   concussioncrew.info  
Laterna, Tampere   Show map  
breaks, drum'n'bass

Guests: Vesicle (LIVE), Burma
Residents: elysion, M-za, Stinks & VJ Dep

HUOM! Sisäänpääsymaksuun (7€) sisältyy myös narikka!

Concussion paukahtaa Tampereen yöelämään hieman yli vuoden hiljaiselon jälkeen! Tarjolla on rikkobiittien parhaimmistoa, kun Vesicle ja Burma saapuvat tärisyttelemään tanssilattiaa.

vesicle_promo.png

Vesicle

Vesicle on tamperelainen kaksikko, joka vääntää bassoa. Viimeaikoina kurvit ovat vääntyneet sellaisille taajuuksille, että heidän diippejä dubstep-värinöitä ovat julkaisseet muiden muossa Paradise Lost sekä Terminal Dusk. Tanssilattioille kaksikon tekeleitä ovat puolestaan tarjoilleet Suomi-dubstepin kärkinimet Tes La Rok sekä Desto. Näissä bileissä ei kuitenkaan jouduta tyytymään pelkkiin passiivisiin äänitteisiin, sillä parivaljakko on lupautunut kaivamaan laitteistonsa esiin bunkkereistaan ja esiintymään ensimmäistä kertaa elävän yleisön edessä!

http://www.myspace.com/vesicledub

burma_promo.png

Burma

SighCo Showta Bassolla hostaava sekä Helsinki Drum & Bass & Dubstep Conferencen vakiokalustoon kuuluva Burma kuuluu Suomen junglistien eliittiin. Miehen energiset ja pikantisti liimalta tuoksahtavat setit ovat viihdyttä-neet klubiyleisöjä ympäri maata. Vuosien varrella Burma on kunnostautunut myös tuottajana ja oli Vesiclen tavoin mukana edustamassa suomalaista bassomusiikkituotantoa Finnish Drum & Bass And Dubstep 2010 kokoelmalla. Tulevaisuudessa Burman tuotantoa on tulossa ulos myös Dreadnought Recordsilta.

http://www.myspace.com/burmabeats

concussion_promo.png

Concussion Crew

Concussion Crew on jälleen koossa ja valmiina tuomaan tärinää Tampereelle! Stinks on palannut vuoden reissulta Hong Kongista mukanaan itämaisia DJ-otteita, pussillinen dubeja ja soittokokemusta mm. Kryptic Mindsin rinnalla. Samaan aikaan Suomessa M-za ja elysion ovat rokanneet yleisöjä vierailevina tähtinä ja soittaneet bassomusiikin tuoreita tuulahduksia jatkuvasti suosiota kasvattaneessa Concussion radioshowssa. Tällä keikalla kuullaan heiltä tuttuun tapaan sekä dubstepiä että dnbtä laajalla skaalalla eyes-downista jump-uppiin. Kun Concussion Crew on lavalla niin varmaa on vain bassopaine.

Ensimakua tulevasta Concussion Showssa joka toinen maanantai @ NuBreaks.com! Tsekkaa lähetysajat osoitteesta: www.concussioncrew.info/radio/

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=151386474887614
Concussion @ Facebook: http://www.facebook.com/pages/Concussion/100921896622771

http://concussioncrew.info