RUMBLE IN THE JUNGLE Pres. SUPERB! w/ HELSINKI 78-82 (3 HRS SET)

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.facebook.com/home.php  
Torvi, Lahti  
drum'n'bass, house

RESOUND (Renegade Hardware, Digital Soundboy) HELSINKI 78-82 (Top Billin) DSTROY (Rumble in the Jungle, Superb!) Lights - MökäMake

Tuttu paikka, tuttu soundi.

Lauantaina 10.7. Rumblet taas torvessa. Sisään 7€, leidit ilmaisiksi ensimmäisen tunnin. Luvassa tiukkaa rumpubassoa ja ison kaupungin housea.

Tsek teh line-up!!

HELSINKI 78-82 (Top Billin)

Helsinki 78-82 on Top Billin tiimin Heikin ja Kallen projekti joka on ollut työn alla reilun vuoden. Ulos on putkahtanut loistava kolmen raidan EP, mistä löytyy niin toimiva So Life ike Villa Nahin Juhon vokaaleilla. Cruising-biisistä tehty fillarivideo tuo hyvin esiin Helsinki 78-82 olemuksen - rullaava bass-line ja siihen synat. Musa sekä tyyli puhuu puolestaan ja tunne joka jää on vain hyvä. Sitäpä on ison kylän house musa.

http://www.myspace.com/helsinki7882


RESOUND (Renegade Hardware, Digital Soundboy)

Resound eli Ilpo Kärkkäinen on tuottaja/artisti/dj Tampereelta. Lukuisat vuodet musiikin parissa ovat tuoneet hänet tämän päivän drum & bassin eturiviin. Hän on työskennellyt mm. sellaisten legendojen kuin Digitalin ja Blu Mar Tenin kanssa ja hänen tuotantoaan ovat soittaneet mm. dj:t Bailey, Doc Scott, Grooverider ja Pendulum. Hän vetää Bassdrivella - suurimmalla drum & bass -nettiradioasemalla - Resoundsound -showta ja johtaa AUX Media -yhtiötä, jonka asiakkaita ovat mm. Sony ja Heineken. Resoundin tuotoksia on kuultu siis mm. videopeleissä ja tv-produktioissa, eikä hänen luomisvimmallaan tunnu olevan rajoja. Jo yli tusinalla lafkalla julkaisseena Resoundin työtahti ja tuotosten taso tuntuu olevan vain kasvussa, ja vuodesta 2010 taitaa tulla vielä komeampi kuin aikaisemmista. Don´t miss the sound of Resound!

http://www.myspace.com/djresound


DSTROY (Rumble in the Jungle, Superb!)

http://www.myspace.com/dstroydj


Saturday 10.7.10 (21-03)
Rumble in the Jungle @ Torvi (Loviisankatu 8, Lahti)
HELSINKI 78-82
RESOUND
DSTROY
Tickets 7€, ladies free 21-22.