Time Tunnel 2010

  From until   Age limit: 18   http://www.handprod.com  
Oulun Kaupunginteatteri, Oulu  
, drum'n'bass, hard, house, techno, trance, jotain

Addictive TV, Zebra and Snake, Hannulelauri, DJ Sero, DJ Genki

TT 2010 tanssittaa AV-, live- ja DJ-seteillään. Bileiden pääesiintyjänä on brittiläinen Addictive TV, joka säväyttää kuvaa ja ääntä yhdistävällä taiteellaan. Illan takaavat myös Zebra & Sanke erikoislivellä, tiukat DJ-setit ja Oulu Soul Barin suloiset soulbiisit.

fbartistbox1_pieni_f.jpg

ADDICTIVE TV - AV-set (UK)
Pääartistiksi on kutsuttu audiovisuaalisista seteistään tunnettu Addictive TV Englannista.
Vuonna 1992 perustettu DJ-ryhmä, johon kuuluvat Nick Clarke, Françoise Lamy ja Graham Daniels, vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa.

Addictive TV on show, jossa siksakataan niin visuaalisen kuin auditiivisenkin taiteen maailmoissa.
Se koostuu uudelleen editoiduista elokuvapätkistä ja videokatkelmista, jotka voivat olla mitä vain kulttileffoista rockikoneihin. Kuvat yhdistetään elektroniseen musiikkiin, jossa vivahtavat housen, electron ja breakbiitin eri tyylit.

"The World's most popular audiovisual artists." - TIME OUT

http://www.myspace.com/addictivetv
http://www.youtube.com/AddictiveTV
http://www.facebook.com/addictivetv


fbartistboxzebra_pieni_f.jpg

ZEBRA & SNAKE - live (Hki)
Zebra and Snake on yhtä kuin Matti ja Tapio. Bassolla, synalla ja koneilla aseistettu duo pistelee tummasoundista biittiä, jota nostattaa Matin sielukas laulu. Heinäkuun eka ilmestyi Berliinin Kauikustudioilla tehty Nighttime EP kovien remiksien kera.
Time Tunnelissa kaikkaa ryydittää Joensuu 1685 bändistä rumpali Markus Joensuu.

http://www.myspace.com/zebraandsnake
http://www.facebook.com/pages/Zebra-and-Snake/51169363013


fbartistboxhannu_pieni_f.jpg

HANNULELAURI DJ-set (Hki)
Aktiivisimpiin suomalaisiin tiskijukkiin kuuluvien Enderin alias Hannu Niemisen ja 80's Copin alias Lauri Soinin muodostaman hannulelaurin vetovoimainen yhdistelmä diskoa, poppia, italoa, teknoa ja elektronista housea.
Alkuvuodesta 2010 Seahorse & Castle julkaisi tanssilattiaystävällisen ja leikkisiä melodioita maalailevan Super Monkey EP:n.
Studioajan ulkopuolella kaverukset järkkäävät Helsingin jännimpiä bileitä ja soittavat sekä live- että DJ-settejä klubeilla ja festareilla.

http://www.myspace.com/hannulelauri
http://www.facebook.com/hannulelauri


fbartistboxgenki_pieni_f.jpg

DJ GENKI - Stealth Unit (Hki)
Party soundin pyörittäjä VAarusteenaan tukevat biitit ja särmä miksaustekniikka, tämä mies saa armotta klubin kuin klubin kuumaksi.
Luvassa annos tasabiittiä, breiksua, dubstep -osastoa ja electro sävyjä. Genki on myös palanen kovaa Boner Brigade ryhmää.
Dj Genki on aina tavoitellut avoimempaa yhtenäisyyttä eri musiikkilajien välillä – ei genrejä, ei rajoja, vain puhdasta musiikkia.

http://www.myspace.com/bonerbrigade

fbartistbox1_pieni_f.jpg

DJ SERO
Vuosien varrella electro-seteistään tutuksi tullut Sero seikkailee tällä kertaa boogien maailmassa.
Luvassa on siis sen verran funkyja bassolinjoja, että Princeäkin nolottaisi. 80-luku oli nastaa aikaa, mutta hyvää diskoa on tehty senkin jälkeen. B-eat-z Illan aloitus-setti ei sisällä pelkästään muiden ihmisten musiikkia, vaan Sero lupasi soittaa piakkoin julkaistavan boogierallinsa ja ehkä jotain aivan ennenkuulumatonta.
Nyt jos koskaan kannattaa tulla ajoissa paikalle!

http://www.myspace.com/sero808

fbartistboxfire_pieni_f.jpg

FIRE IN THE CITY DJ’s
Sounds like: Indie, House, Dubstep, Baltimore, Bassline – sitä saa mitä tilaa. Raffeimmat tunet ja tykeimmät riddimit paukkuvat kajareista, kun Fire In The Cityn jäbät vääntää.
Nuoret kollit Icely Jones ja Macarone osina ja pareittaan Time Tunnelissa. Fire In The City klubi starttasi tammikuussa 09 lämmittämään ihmiset juhlatunnelmiin ja on siitä asti tykittänyt aina joka kuun viimeinen torstai. Uusimpien julkaisujen ja klassikkoraitojen lisäksi, FITC-seteissä voi kuulla myös poikien omaa tuotantoa.


fbartistboxvesa_pieni_f.jpg

DJ VESA YLI-PELKONEN (Hki)
Dj Vesa Yli-Pelkonen tunnetaan parhaiten Helsingissä jo lähes yhdeksän vuotta pyörineestä Wahoo!-klubi-illasta, jossa kullaan mm. tanssijazzia, soulia, rhythm & bluesia, discoa ja funkia, eli ympäri maailmaa tehtyä tiukkaa tanssimusiikkia vinyylilevyiltä aina 50-luvulta nykypäivän tuoreimpiin tuotoksiin asti.
Wahoo!-miksaukset jo viiden vuoden ajalta löytyvät Samurai FM -sivustolta.

http://www.samurai.fm/wahoo

fbartistboxyari_pieni_f.jpg

DJ YARI
OuluSoul Barin isäntä Yari etsii yhä harvinaisia muovisia äänitteitä – Soulseiskoja. Settien perustan muodostaa soul kaikissa muodoissaan.
Funk, jazz, latin ja muutama discopommi heitetään yleensä sekaan. Älä ylläty, vaikka kuulisit kummallisen ja vanhan Suomi-soul biisin silloin, kun Yari on dekkien takana. Nauti – hän ainakin nauttii.


fbartistboxrandom_pieni_f.jpg

VJ:t TENETZ JA KLAUSTROFOBIA
Vj-kollektiivi Random Doctors on yksi Suomen aktiivisimmista vj-ryhmistä. Energisissä liveseteissä yhdistyy villi improvisaatio ja ammattimainen asenne.
Ryhmä haastaa dj:t, muusikot ja yleisön äärirajoilleen miksaamalla animaatioita, kuvia ja videota matkalla kohti kulttuurisen tajuntamme syvyyksiä.
Random Doctors pitäytyy tavoitteessaan festivaaleilta pikkuklubeille etsiessään sitä taianomaista hetkeä, jolloin musiikki, kuva ja yleisö muodostaa yhden kokonaisuuden.


fbartistboxtateatteri_pieni_f.jpg

Time Tunnel & kaupunginteatteri
Time Tunnel tanssitaan jälleen Oulun kaupunginteatterissa. OuluSoul bar upeassa eatteriravintolassa, kuuma b-eat-z klubi lämpiössä sekä massiivinen pääsali harjoitussalissa. Tänä vuonna pääsalin valaistusta, visuaalisuutta ja ääntä kehitetään edelleen. Tulet kuulemaan ja näkemään sen. Kaikissa tiloissa A-anniskeluoikeudet. Kaupunginteatterin tilat ovat savuttomia ja tupakointitila järjestetään ulkopuolelle. Teatterin päänarikka on myös käytössä hengailuun.

Illan aikataulu
Eri salien aikataulut julkaistaan ma 16.8. Tsek, tsek!

Time Tunnel 2010
- la 21.08.2010 klo 22.00 - 04:00. Ikäraja K-18
- Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu
- liput ennakkoon 17 eur, One Way, Stockmann ja Levykauppa ÄX. Ovelta 19 eur
- ennakkoliput myynnissä ke 4.8 alkaen.

Webbi
http://www.handprod.com/

Ryhmää
http://www.facebook.com/event.php?eid=115433545166001

Videota
http://www.youtube.com/handprodvideos

Yhteistyössä OMVF ja Oulun kaupunginteatteri

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

:: Another fine H.A.N.D production ::