Kadonnut Kaupunki esittää: Elämyspuisto 2011 Kaavoitusjamboree

  From until   Age limit: 20   www.facebook.com/…/walsh.don  
Jazzklubi Monk, humalistonkatu 3, Turku, Finland, Turku  
chill, drum'n'bass, elektro, hard, house, trance, reggae, soul, jotain

dj Don Walsh

*


Lyhyesti

Kadonneen Kaupungin Avajaisklubi perjantaina 18. 6. 2010

Kadonnut Kaupunki juhlii:
Elämyspuisto Turku 2011 Kaavoitusjamboree

Klo 22 Kaavoitusjamboreen Loppuratkaisu

Legendaarinen Dj Don Walsh soittaa nostalgisen vuoden 2011 musiikkia


*


Pitkästi

Elämyspuisto Turku 2011 rakennetaan sen tiedon perusteella, mitä on löydetty perinpohjaisten tutkimusten tuloksena alkuperäisestä, mystisesti kahtia revenneestä kaupungista vuonna 2011. Rekonstruktion Turusta on tilannut kuuluisa Don Walsh. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa elämysdesigniin erikoistunut Kadonnut Kaupunki Oy, jonka läpimurtoteoksia ovat New York 1964, Reykjavik 2072 ja Oulu 2008.

Turkua on kehitetty pinnan alla jo useampia kuukausia ja suunnitelmat ovat edenneet aikataulun mukaisesti. Nyt tiedämme jo koko ihmiskuntaa vaivaavat mysteerit Turusta: Oliko Aurajoki todella olemassa, vai onko joki pelkkä legenda? Olivatko muinaiset turkulaiset niin omituisia kuin historian tietopankit väittävät? Ja entäpä myyttinen kulttuuripääkaupunkivuosi... pitävätkö skandaalit todella paikkansa?

Näihin ja muihin kuumottaviin kysymyksiin saamme epäilemättä vastauksen kun Walsh rakentaa uusimman mestariteoksensa, Elämyspuisto Turku 2011:n.

Perjantaina 18. 6. 2010 klo 22 Jazzklubi Monkissa paljastetaan ensimmäiset kaavoitukset tulevasta tarkkaan varjellusta Elämyspuistosta Turku 2011.

Don Walsh on julistanut kaavoituskilpailun yhtiön insinööreille. Elämyspuiston Turku 2011 Kaavoitusjamboreessa kaavoituskilpailun voittaneet insinöörit ja heidän suunnitelmansa esitellään suurelle yleisölle.

Illan ohjelmassa on myös playoff-partojen ajoa sekä taskutodellisuuksia loputtoman TURKU-ulottuvuuden varrelta. Taskutodellisuuksia esittelee ja luo erityisesti niihin erikoistunut Kadonnut Kaupunki Oy:n spesialisti.

Koko illan ajan muinaisia musiikkitallenteita (vinyyli, cd, mp3, 6D) soittaa Elämyspuiston kummisetä ja legendaarinen dj Don Walsh. Luvassa on helmiä koko kultaiselta vuodelta 2011. Erityisesti muistellaan seuraavia kipeänlempeitä muistoja herättäviä musiikkityylejä: Kupittaa Soul, Nummifunk, Vähäkauppila Nu Gabba, Teräsrautela Clownstep sekä tietenkin kuolematonta Turku Schoolia.

Turussa äärettömyys on käsinkosketeltavaa. Elämyspuiston kaavoitustyöt voidaan aloittaa!


*

Favorites 1

ipe