TB Back to the Roots

  From until   Age limit: 18   www.turunbaletti.net  
Barker-teatteri, Turku  
disco, elektro, experimental, industrial, jotain

Dante, JiiTuomas, Kanji+Takayumi, Mekha

Turun Baletti johdattaa takaisin juurilleen


Barker-tehdas keskittyi aikoinanaan puuvillan tuotantoon. Eräänä iltana, lähes kymmenen vuotta sitten, tämä tehdas tuotti kuitenkin jotain aivan muuta. Se otti tiloihinsa joukon ihmisiä, jotka pukeutuivat muuhunkin kuin puuvillaan ja käyttivät kehojaan työnsä ja nautintonsa välineinä. Ryhmä nimesi itsensä Turun Baletiksi.

Barker-teatteri - vapaan taiteen näyttämö- on jälleen estradimme. Luomme syrjäisen, entisen teollisuusalueen tiloihin hetkeksi oman, yksityisen ja avoimen, kinkyn maailmamme. Tässä maailmassa jokainen on vapaa olemaan mitä on vailla lokerointia, arvojärjestystä ja normeja.

Turvallisuus syntyy kurista, joten kaikki totutut käyttäytymissäännöt ja etiketit ovat voimassa tässäkin tilaisuudessa. Kunnioitamme toistemme yksityisyyttä ja valintoja.

BDSM:n juurille palaamme pienessä esityksessä, jossa kuljetaan sadomasokismin alkulähteiden kautta tähän päivään. Shibarin pitkiä perinteitä moderniin ilmaisuun yhdistävä Qumma kohottaa shibari-taiteen poikkeuksellisiin korkeuksiin. Qumma on tunnettu ja monipuolinen taiteilija, joka esiintyy harvoin. Hän toivoo työnsä poistavan ennakkoluuloja, katsoja pääsee kurkistamaan toisenlaiseen, Qummalliseen todellisuuteen. Siksi hänen ainutlaatuinen installaationsa sopii Turun Baletin maailmaan kuin raippa kouraan.

Ja mitä olisikaan tuo ilta ilman balleriinaa!

Kutsumme teitä siis tavanomaisesta poikkeavaan paikkaan ja tapahtumaan, jossa yhdistyvät karu ympäristö ja lämmin tunnelma, syrjäisyys ja tavoitettavuus sekä erilaisuus ja yhteneväisyys.


Ystävällisesti,

Turun Baletin koneisto


HUOM. Dresscode!

Tarkempia tietoja & ajo-ohjeet:
www.turunbaletti.net

Back to the roots
22.5.2010
klo 21-04
Barker-teatteri
Turku

Favorites 1