Theory # 1 [dubstep]

  From until   Age limit: 18  
Playground, Helsinki   Show map  
jotain

Dead-O, Desto, Tes La Rok, Sire, Khid, Rrkk, Pussu, Non Person, Neveready, Kfka, Chaeos, Koala, Jkrl, Eppu, Patient.

Ensimmäinen Theory avaa pelin tuhdilla paketilla kotimaista dubstep osaamista.
Bassopainetta tarjoilevat uudet ja vanhat tekijät kahden huoneen voimin!

Kattaukseen kuuluu Slam It klubilta tuttu kolmikko: Tes La Rok, joka on viimeiset
pari vuotta kierrellyt soittelemassa levyjä ympäri maailmaa niin Austraaliassa, Uudessa Seelannissa kuin myös Amerikassa ja eri puolilla Eurooppaa. Clouds-duon Dead-O on julkaissut Deep Medi levymerkillä ja pyöräyttänyt käyntiin jo pienen kulttimaineen ansainneen Channel Zero levymerkin. Deston tuoreet julkaisut ovat löytäneet tiensä levylaukkuihin Sindenistä BBC Radio Onen Mary Ann Hobbsiin, ja mies soittaa tällä kertaa kakkoshuoneessa retrofuturistisen hiphop setin.

Alas klubia edustavat päälliköt RRKK aka Roope K ja Non Person. RRKK:n tuotanto ja
levyselektio eivät ole varmasti jättäneet ketään kylmäksi vuosien varrella ja
kakkoshuoneessa erikoissetin soittava Non Person julkaisi juuri ensimmäisen 12" singlensä Channel Zero levymerkiltä.

Bassoradion Dark Days ohjelmasta tuttu Sire on tutustunut dubstep kuvioihin asuessaan Lontoossa ennen soundin maailmanvalloitusta eli miestä voidaan pitää pitkän linjan tuntijana. Niin ikään Dark Days ohjelmaa luotsaavan Khidin juuret ovat kotimaisesta grime-kööri Deadboys Massivesta.

Vaasan Bassbash bileitä edustaa Neveready. Basson Helsinki Subconscious showsta tulilla ovat luottoselektorit Pussu ja Patient. Herrasmies Koala on vastuussa Suomen leppoisimmasta dubstep-illasta Beatrootissa.

Tuoretta tuottajapolvea edustavat Helsinkiläinen Kfka ja Jyväskylän Jkrl, joiden tuotanto on tällä hetkellä kovassa nosteessa.

Kakkoshuoneen erikoismiehinä hääräävät pitkän linjan DJ ja Nuspirit Helsingistä tuttu Eppu, joka on muutaman kerran säväyttänyt dubstep tansseja kolmen dekin setillä sekä Chaeos, jonka grime-setti laittaa pöksyihin vauhtia.

Tätä herkkua ei kannata missata, sillä näin tuhtia line-uppia ei varmasti tulla hetkeen taas suomessa näkemään. Sisäänpääsy 7€ ennen puoltayötä ja 10€ sen jälkeen.

Lisäksi 70 ensimmäiselle vieraalle Tes La Rok & Desto miksaus CD joka sisältää spessun bonari Desto rytmin! Tämähän tulee siis olemaan instant rare.



22-00 7 eur // 10 euros after.
K18
PLAYGROUND