Xperience Nights pres. HARDGRESSIVE 2.7.2010 @ Lahti

11 posts, 1 page, 2,939 views

COBALT

Posts: 1,407

#1 • • COBALT akitaattori
Tätä odotellessa. Uusia tuulia esiintyjäkaartiin ja vanhoja klassikoita musapuoleen.

--
Parhaat bileet tehdään aina korvien välissä...!

COBALT

Posts: 1,407

#2 • • Edited COBALT akitaattori
Tännekin infoa suunnitelmista.

Jos ilmat suosivat, niin tarkoitus on ETKOILLA Karirannassa, alkaen ajoissa iltapäivällä.
Olen varmistanut Mamma Marian omistajalta, Maurolta, että saamme sähköt ym heidän kioskistaan siinä kesäteatterin kupeessa. Oikein kelpo stage on myös siinä nurtsikentän laidalla, missä väki yleensäkin makailee ja chillailee.
Jos keli todella onnistaa, niin saattaapa Mauro avata kioskinsakin ja sieltähän saa virvokkeita ja suolaista purtavaa jne.
"Ne muut" virvokkeet/viihdykkeet tietenkin roudaamme paikalle omissa pikku selkärepuissamme.

Ketä siellä sitten esiintyy? Oma esiintyjäkaartimme tietenkin ja vierailevia tiskijukkia, mutta heistä infoamme tuonnempana.

Kesäistä fiilistä rinnoissa *hih* (molemmissa) *blush* ja odotuksen tunnelmia... *känni* *enkeli*

--
Parhaat bileet tehdään aina korvien välissä...!

hardstyle mafia

Posts: 116

#3 • • hardstyle mafia
Perjantaina sit Lahti rokkaa!! *grr*

--
Hardstyle Mafia /// Spoontech Records

COBALT

Posts: 1,407

#5 • • COBALT akitaattori
Viime hetken muutoksia line up'issa. Dj69 on jumissa ulkomailla, eikä näin ollen pääse Suomeen ajoissa.
Lahden oma poika Zonex paikkaa tyylikkäästi. Luvassa on äijältä hardimpaa trancea.
Nähdään illalla mestoilla.
-Aki-

--
Parhaat bileet tehdään aina korvien välissä...!

Lime_

Posts: 401

#6 • • Edited Lime_
Harmittivan vähän oli paikalla porukkaa jotka oikeast olisi jaksanut joraillakkin biisejä :( Tosin musiikista suurin osa oli taas kerran jotain proge ym (melkeen kiinnostavaa) tranceilua.. miksei voi soittaa jotain menevämpää kun kerrankin on tilaisuus pistellä menemään tyhjälle tanssilattialle (tai sille satunnaiselle viidelle joka siellä näytti olevan parhaimmillaan joraamassa.) Ja miksi, oi miksi pitää sitä jalkapalloa näyttää joka paikassa? jengi tuntui seuraavan sitä suuremmalla mielenkiinnolla, kun jorailla.
Alextom

Posts: 15

#9 • • Alextom [ xperience ]
Ensinnäkin kiitän kaikkia paikalle saapuneita ja toivon, että musiikki-anti olisi täyttänyt jotenkin ajatuksenne ja toiveenne, ja ehdotuksiaan voi kirjoitella xperience nights.n facebook sivuille..
Itse en ehtinyt kuulemaan paria ekaa tuntia, koska sairauteni takia en päässyt tulemaan vasta kun oman setin aika oli käsillä ja taisin siitäkin myöhästyä kaiken lisäksi kymenisen minuuttia.. Mutta se mitä kuulin, niin ZoneX veti mielestäni todella tyylikkään setin, josta itse tykkäsin, samoin ei Cobalttikaan tuottanut mitään yllätystä, vaan veti taas jälleen kovan luokan setin ja ei siinäkään paikallaan oikein pystynyt olemaan ja illan viimeinen Hardstyle Mafia veti kyllä hyvin, mutta sen luokan genre ei vain ole mun juttu, enkä siitä pysty täysillä nauttimaan, mutta jokaisellahan on oma mieltymys musiikin suhteen :) Vielä olisi syksyllä tarkoitus yhdet bileet järjestää ja vuoden loppupuoliskolla ehkä yhteiset joulubileet toisen järjestäjäporukan kanssa?? Asia on vasta suunnittelussa ja siksi siitä ei sen enempää tässä vaiheessa..
Elikkä suuret kiitokset bilekansalle, sekä loistaville soittajille!!! -Alextom-
tattistus

Posts: 278

#10 • • tattistus Xperience Nights

Replying to Xperience Nights pres. HARDGRESSIVE 2.7.2010 @ Lahti:

Kiitoksia kaikille jotka olivat mukana "työn" merkeissä ja tietysti kiitokset paikalle saapuneille bilettäjille.!

Ilta oli loppujen lopuksi onnistunut ja itselläni oli ainakin hauskaa, vaikka osan ajasta istuttiin lipun myynnissä (joka on kyllä myös erittäin hauskaa puuhaa, saa nauraa kyl välil jos jotakin juttua!! Ja kiitos Katjalle lipunmyynti-seurasta!!!). Ja on tullut paljolti positiivista palautetta ja negatiivisesta palautteesta otamme taas "vinkistä vaarin", joka kerralla oppii jotain uutta!

Tosiaan itselläkin jäi ne kaksi ekaa settiä kuulematta (kts Alextomin viesti). sit olikin heti alkuun herkkusetti josta itse tykkäsin ( ja uskokaa tai älkää oon kuullu Alextomin soittoa kerran jos toisenkin *vink* ja kovasti hän on edistynyt näinkin lyhyessä ajassa, et aikas JEES mun mielestä)*aplodit*.

Cobaltti veti tapansa mukaan tasokkaan ja laadukkaan setin omalla varmalla tavallaan..

Ja mitä tuli illan viimeiseen settiin, oli se hyvä ja taidolla vedetty ja muutama loisto kipale oli loppupuolella, mutta kun itse enempi rakastan biiseissä vokaaleja ja eniten kuuntelen vokaalista trancea ja progea ymym täysiin vastakkaista kuin hc, niin ei setti silleen hivellyt kuuloaistin makunystyröitä.

Nuo edellä mainitut "makunystyrät" taisivat saada jonkilaisen sykähdyksen Zonexin setistä, hyppivät ja pomppivat nautinnosta! Illan paras setti tosiaan.*pihkassa* Kiitoksia tosiaan vaan herralle!


Lime_, 3.7.2010 04:46:
... ... miksei voi soittaa jotain menevämpää kun kerrankin on tilaisuus pistellä menemään tyhjälle tanssilattialle (tai sille satunnaiselle viidelle joka siellä näytti olevan parhaimmillaan joraamassa.) Ja miksi, oi miksi pitää sitä jalkapalloa näyttää joka paikassa? jengi tuntui seuraavan sitä suuremmalla mielenkiinnolla, kun jorailla.



Kyllä, tuo jalkapallomatsi oli selvästikkin hyvin tiiviisti seurattu, (ja tosiaan taisi tulla sinä iltana useammalla kuin yhdellä screenillä, joten miksi sen piti tuollakin pyörii??!!)
Mutta tosin ku sanot Lime_ siellä oli tanssilattia aikas täynnä siinä yhden maissa ja siitä tunnin eteenpäin, koska tosiaan Zonex sai tanssialattialle porukkaa ja siellä ne jorasivat myöskin Cobaltin setin aikana ja osa sit viel Mafiankin aikana!! (missäs itse oot ollu ku et tätä ilmiötä huomannut?)

Ja tosiaan otetaan toiveita ja TEIDÄN, bilettäjien ehdotuksia vastaan, koska te käytte bileissä ja olette yleisönä, joten mikäs tärkeämpää kuin järjestää Teille mukavia ja hyviä kemuja jatkossa?? *hymy*

Kiitoksia vielä kerran ja poistun takaoikealle kuiskimaan ja huhuilemaan seuraavista bileistä *iloinen*
Lime_

Posts: 401

#11 • • Lime_

Replying to Xperience Nights pres. HARDGRESSIVE 2.7.2010 @ Lahti:

tattistus, 17.7.2010 20:10:
Mutta tosin ku sanot Lime_ siellä oli tanssilattia aikas täynnä siinä yhden maissa ja siitä tunnin eteenpäin, koska tosiaan Zonex sai tanssialattialle porukkaa ja siellä ne jorasivat myöskin Cobaltin setin aikana ja osa sit viel Mafiankin aikana!! (missäs itse oot ollu ku et tätä ilmiötä huomannut?)


Jaa-a, sitä ei moni tiedä.. oliskonhan ollut jo tekemässä lähtöä. Ärsytti liikaa se futis, etten varmaan istunut kun alun häppäritunnit. Ei voi muistaa enää niin kauas.