RUMBLE IN THE JUNGLE w/ SEBA&KRAZY, PHYSICS, ALPINE and DSTROY

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?ref=home  
Seurahuone Night, Lahti  
drum'n'bass

SEBA&KRAZY, Swe (Metalheadz, Secret Ops, Paradox Music, Soul:R) PHYSICS (Metalheadz, Vampire, Fokuz) ALPINE (Beatniks, Basso) DSTROY (Rumble in the Jungle, Superb!) + SELLEK&HANKS(Visuals)


seba_web_oikea.jpg

Vappupäivänä 1.5.2010 Lahden seurahuoneella rymistellään huolella kun Rumble In The Jungle klubille saapuvat Tukholman kovimmat junkka heebot SEBA&KRAZY sekä Beatniks klubin isännät PHYSICS ja ALPINE. Vaihtopenkillä paikallisen sikaarikerhon isäntä DSTROY. Visuaalit by SELLEK&HANKS.
Sisään 8 Euroa. Ja niinkuin tapana on, leidit ilmaisiksi sisään klo 22-23 välisenä aikana.
Donald Trumpin sanoin, IT'S HUUUGE!

Pitkän linjan tuottaja Sebastian Ahrenberg aka Seba on jo saavuttanut kulttimaineen drum&bass piireissä. Monet muistavat hänen tuotoksiaan legendaarisella LTJ Bukemin Good Looking Records-levymerkillä. 90-luvun lopussa Seba ja Good Looking Recordsin tiet kuitekin erosivat ja Seba perusti oman levy-yhtiön Secret Operations. Mies on myös julkaissu äskettäin pitkäsoiton Combination Recordsilla. Nyt mies saapuu näyttämään suomalaiselle yleisölle miksi hän on todella todella haluttu deejii ja miksi hänen tuotoksien perässä juoksee mm Goldie, Marcus Intalex, Paradox ja monet muut keulahahmot rumpubassossa.

Krazy aka Johan Tikkanen tapasi Seban musiikin kautta ja yhteistuotoksia on syntynyt sen jälkeen tasaisen tahtiin. Mies on pyörittänyt lukusia radio-ohjelmia niin internetin arvostetuimilla kanavilla kuten myös FM-aalloilla kotona Tukholmassa. Krazy on ennen kaikkea DJ joka rakastaa musiikkia ja jollla on selektio hallussa.

http://www.myspace.com/sebaochkrazy
http://www.myspace.com/secretoperations


Saturday 1.5.2010 22-04
Rumble In The Jungle @ Seurahuone Night (Aleksanterinkatu 14, Lahti)
Tickets 8€ (Ladies Free 22-23)

SEBA&KRAZY (Secret Operations, Soul:R, Metalheadz)
PHYSICS (Metalheadz, Vampire, Fokuz)
ALPINE (Beatniks, Basso Fm)
DSTROY (Superb!, Rumble In The Jungle)