Spacehouse & Bujashaka Easter Madness with DUB MAFIA (UK)!!!

  From until   Tickets 13€   Age limit: 18   http://www.bujashaka.net  
Ravintola Kairo, Kotka  
acid, drum'n'bass, urban, house

Dub Mafia (UK), Healium Live, The Megaphone State, Resound, Flight

BUJASHAKA & SPACEHOUSE PROUDLY PRESENTS:

EASTERMADNESS IN KAIRO!!!

Ravintola Kairo
3.4.2010
21:00 – 04:00
K-18

Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman
Valokuvaus : Sessions2

Ennakkoliput myynnissä POMP Divarissa, Populuksen vieressä!

[img]www.bujashaka.net/bio/dubmafia_.jpg[/img]

DUB MAFIA! (UK)

Dub Mafia on räjähtävä uusi dub-live-rumpubassoyhtye Bristolista, Englannista, joka on yllättänyt Englannin ja Euroopan erikoisella lahjakkaiden muusikoiden yhdistelmällä luoden elävän tanssimusiikkisensaation!

Dub Mafia perustettiin syksyllä 2009 ja nuoruudestaan huolimatta juuri heidän erikoinen uusi soundi on herättänyt kiinnostusta globaalilla skaalalla. Suurimmat nimet festariskenessä ovat lähestyneet heitä, mm. Ultra Music Festival Yhdysvalloissa. Festarit järkätään Miamissa ja se on yksi suurimmista elektronisen musiikin festivaaleista maailmassa.

Dub Mafia kollektiiville hyvän viban tuominen on kaikki kaikessa. Dub Mafia koostuu Evasta vokaaleissa, Snafu skrätsäys-mestarina, Maf kitarassa, Aron syntikassa, Flash bassossa, Drew rummuissa ja Jago perkussioissa.

Bändi aloittaa Euroopan kiertueensa uskokaa tai älkää, Kotkan Kairosta, villeimmässä ja hulluimmassa pääsiäistapahtumassa miesmuistiin!

Tsekatkaa youtube pätkät Dub Mafiasta:





http://www.myspace.com/officialdubmafia
www.dub-mafia.com

[img]www.bujashaka.net/bio/healium_.jpg[/img]

HEALIUM LIVE

Acid-technoyhtye Healium tulee legendaarisesta tekno-ja elektrokaupunki Jyväskylästä. Jouni Ranisen ja Tomi Kesäniemen luotsaaman Healiumin taival on kulkenut pienistä ug-tapahtumista aina Koneistoon ja muihin isoihin bileisiin asti. Rolandin analogiset 303, 707, 808 ja 909- laitteet ovat osa konemusiikin historiaa ja tämä rauta on vahvasti läsnä myös Healiumin musiikissa, sekä keikoilla. Bändi haluaa olla ehdottoman live ja yleisöä läsnä.

Loopit, riffit, sävellystyö. Siitä syntyvät Healiumin kappaleet, mutta livenä koko hommaa johdattaa ennen kaikkea intuitio, joka muokkaa musiikkia aina tuoreeseen suuntaan. Yksikään Healiumin keikka ei siis ole samanlainen.

Soundin sydän ovat narisevat 303-bassolinjat, mutta kun sekaan heitetään vielä groovea täynnä olevat rumpuloopit, sekä sielukkaat samplet, on mielenkiintoinen ja varmasti viihdyttävä happokylpy valmis nautittavaksi. Perse keikkuu tanssilattialla ja kovimmatkin kolkkipuristit nyökkäilevät tyytyväisenä baaritiskillä.

Healium on julkaissut 4 ep:tä.

http://www.myspace.com/healium303

[img]www.bujashaka.net/bio/megaphonestate_.jpg[/img]

THE MEGAPHONE STATE

Suomiräppi on viime vuosina venynyt sen verran monimuotoisiin genre- ja crossoverkokeiluihin, että jopa perinteikäs "perusräppi" onnistuu yllättämään tuoreudellaan. Tuottaja SimonSoundin ja englanniksi räppäävän Ekow`n laadukkaalle debyytille on helpompi etsiä vertailukohtia ulkomailta. Home of the Knockout Artist hakeekin kiintopisteensä klassisesta ysäriräpistä. Ekow räppää omakohtaisista aiheista, SimonSoundi sämplepohjaisen tuotannon päälle. Levy on jo ehtinyt kerätä kehuja USA:n Marylandia ja Keski-Eurooppaa myöten.

http://www.myspace.com/themegaphonestate
www.megaphonestate.com

[img]www.bujashaka.net/bio/resound_.jpg[/img]

RESOUND (Digital Soundboy, Horizons Music, TRE)

Resound eli Ilpo Kärkkäinen on tuottaja/artisti/dj Tampereelta. Lukuisat vuodet musiikin parissa ovat tuoneet hänet tämän päivän drum & bassin eturiviin. Hän on työskennellyt mm. sellaisten legendojen kuin Digitalin ja Blu Mar Tenin kanssa ja hänen tuotantoaan ovat soittaneet mm. dj:t Bailey, Doc Scott, Grooverider ja Pendulum. Hän vetää Bassdrivella - suurimmalla drum & bass -nettiradioasemalla - Resoundsound -showta ja johtaa AUX Media -yhtiötä, jonka asiakkaita ovat mm. Sony ja Heineken. Resoundin tuotoksia on kuultu siis mm. videopeleissä ja tv-produktioissa, eikä hänen luomisvimmallaan tunnu olevan rajoja. Jo yli tusinalla lafkalla julkaisseena Resoundin työtahti ja tuotosten taso tuntuu olevan vain kasvussa, ja vuodesta 2010 taitaa tulla vielä komeampi kuin aikaisemmista. Don´t miss the sound of Resound!

http://www.resoundsound.com/

[img]www.bujashaka.net/bio/flight_.jpg[/img]

FLIGHT [Romance / Misc Management / Tampere, Finland]

Marko Vilkmanin; aka: Flightin nousu Suomen elektronisen musiikin skeneen tapahtui räjähtävästi. Häntä kutsutaan jo 'house mestariksi'. Flightin omintakeinen soundi on lumonnut ja vietellyt yleisöä pitkin Suomen maata. Muotoiltu housesta ja teknosta, hänen dj settinsä ovat täynnä pumppaavaa groovea, rokkaavia melodioita sekä tärisyttäviä bassolinjoja.

Flightin pääosin tuntematon talentti tuli julki nopeasti Suomen isoimpien tanssitapahtumien pääareenoilla 'Laserpoint/Labyrinth 2009' ja ainutlaatuisessa vesipuistotapahtumassa Pacifiquessa. Promoottorit isoista elektronisen musiikin organisaatioista Suomessa 'Dancetreria', 'Aero', 'Hallmark', 'Choon', 'Konemetsä' ja Ruotsin arvostettu 'Monday Bar' on vain kourallinen viimeaikaisia buukkauksia, jotka ovat kutsuneet Houseromeo Dj Flightin musikaalisia kykyjä.

Tuottamispuolella Flight on ollut kiireinen. Hänen kollaboraationsa suomalaisen 'Jonteyn' kanssa on jo tuottanut heille voiton maailmankuulun Pete Tongin 'Bedroom Bedlam' kilpailussa. Tämän menestyksen jälkeen parivaljakko teki remiksin Coldplay:n 'Viva La Vida:sta', joka nousi heti Suomen tanssilistalle ja sai soittoaikaa mm. trancen jättiläisiltä Tiestolta ja ATB:ltä. Flight on kiinnitetty mm. Dancetria, System Recordings, Lost Language ja Direct Drive levymerkeille.

Voimme odottaa työntäyteisiä vuosia, kun Flight kiipeää ylöspäin hihassaan läjä yllätyksiä. Hän on todellinen bilettäjä, joka on rakastanut musiikkia lapsuudestaan asti. Jos se rullaa, pumppaa ja soundaa hyvälle, voit olla varma, että kuulet sen dekkien takaa, kun Flight on lauteilla.

http://flightdj.blogspot.com/
http://myspace.com/flightdj