BEATNIKS PRESENTS : VAPPUBILEET - SEBA&KRAZY (Metalheadz, Secret

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?id=732756122  
Playground, Helsinki   Show map  
drum'n'bass, soul, jotain

Main Room Drum&Bass

Seba&Krazy (Metalheadz, Secret Ops, Paradox Music, GLO) Physics (Metalheadz, Vampire, Fokuz) Alpine (Beatniks, Basso) Dj Dstroy (Rumble in the Jungle)

Dubstep floor:

501(Veri-Lo, Dubtrade), Risubo(Goodshit), Koalamovement









Beatniks drum&bass klubi playgroundissa taas, vieraana tällä kertaa DJ ja Tuottajakaksikko Seba&Krazy Tukholmasta!

Pitkän linjan tuottaja Sebastian Ahrenberg aka Seba on jo saavuttanut kulttimaineen drum&bass piireissä. Monet muistavat hänen tuotoksiaan legendaarisella LTJ Bukemin Good Looking Records-levymerkillä. 90-luvun lopussa Seba ja Good Looking Recordsin tiet kuitekin erosivat ja Seba perusti oman levy-yhtiön Secret Operations. Mies on myös julkaissu äskettäin pitkäsoiton Combination Recordsilla. Nyt mies saapuu näyttämään suomalaiselle yleisölle miksi hän on todella todella haluttu deejii ja miksi hänen tuotoksien perässä juoksee mm Goldie, Marcus Intalex, Paradox ja monet muut keulahahmot rumpubassossa!

Krazy aka Johan Tikkanen tapasi Seban musiikin kautta ja yhteistuotoksia on syntynyt sen jälkeen tasaisen tahtiin. Mies on pyörittänyt lukusia radio-ohjelmia niin internetin arvostetuimilla kanavilla kuten myös FM-aalloilla kotona Tukholmassa. Krazy on ennen kaikkea DJ joka rakastaa musiikkia ja jollla on selektio hallussa !

Deejii supporttia tulee myös Beatniks residenteiltä Physics&Alpine sekä kotimaiselta Vieraalta DJ Dstroy joka saapuu Helsinkiin neitsytkeikalle!

Dubstep huoneessa puolestaan kovinta suomalaista osaamista kun puikkoihin astuvat
501, Risubo ja Koala!!

Eli mars vappunenää ostamaan jo valmiiks!!!


Liput ennakkon 10€ tiketistä huhtikuun alusta alkaen!

http://www.tiketti.fi/tapahtuma/7594

Ovelta 12€



K18 / 22-04