X-Rust esittää: NOTKE - elektronisen rytmimusiikin klubi

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://www.x-rust.org/  
Pikku-Torre, Turku  
acid, elektro, house, soul, techno, jotain

live: Samuli Kemppi (Hki), Nitro (Tku), Dora Gray (Tku), Juksu (Tku)

X-Rust esittää: NOTKE - elektronisen rytmimusiikin klubi


Info:

Paikka: Pikku-Torre (Yliopistonkatu 30, Turku)
Päivä: 27.03.2010
Kello: 22-03
Ikäraja: 18
Liput: 5€


Esiintyjät:

SAMULI KEMPPI *LIVE* (Komisch, Ostgut, Prologue, Time to Express, Pakkas, Hki)
NITRO (X-Rust, Tku)
DORA GRAY (X-Rust, Tku)
JUKSU (X-Rust, Stadia, Tku)

Visuaalit: VJ WHITESPACE


Notke tulee Turun klubielämään

The X-Rust ry aloittaa Turussa, ravintola Pikku-Torressa, uuden elektronisen musiikin klubin nimeltään Notke. Lauantaina 27.3. käynnistyvä klubi paikkaa edesmenneen Butane-klubin jättämää aukkoa Turun klubielämässä tarjoillen yleisölle edeltäjänsä tavoin laadukasta teknoa, mutta laajentaen musiikillista antia nyt myös housen sekä molempien näiden tyylien lukuisten alalajien puolelle. Klubin avausillan teemana on kotimainen tekno, jota edustaa vahvasti live-esiintymisellään yksi suomalaisen teknon keskeisimpiä nimiä, ulkomaita myöden mainetta niittänyt Samuli Kemppi.

Kemppi tunnetaan paitsi DJ- ja live-esiintymisistään myös Sam & Gigi -duon toisena osapuolena ja jo kahdesti järjestetyn Kotimaan Teknokatsaus -tapahtuman taustahahmona. Ahkerana tuottajana mies on myös julkaissut tuotantoaan lukuisilla kotimaisilla ja ulkomaisilla levy-yhtiöllä kuten Metrotraks, Pakkas-levyt, Frozen North Recordings, Mote-Evolver, Komisch ja Prologue.

Monipuolista teknoa X-Rustin tapaan

Illan pääesiintyjää tukevat dekkien takaa monipuolisella teknokattauksella X-Rustin omat Nitro, Dora Gray sekä Juksu. Visuaaleista vastaa jo Butane-klubilta tuttu VJ Whitespace.

Omista soittajistamme Nitro tunnetaan laaja-alaisena teknon ja elektron ystävänä, jonka levylaukussa ovat edustettuna sekä tyylien hienostuneemmat sävyt että niiden synkimmät värit. Dora Gray muistetaan varmasti esimerkiksi esiintymisistään Butane-klubilla, jossa naisen minimalistista ja dub-vaikutteista teknoa kuultiin useaan otteeseen. Juksu puolestaan lienee monille tuttu paitsi X-Rustin artistina myös Stadia-tapahtumistaan ja Osuuskunta uusi Å:sta, jonka ensimmäisiä tuotantoja äskettäin Turussa järjestetty taide- ja kulttuuritapahtuma Fuusiå oli.

Klubi elektronisen musiikin puolesta

Notke-klubilla halutaan osaltaan kunnioittaa ja jatkaa elektronisen musiikin ystävien joukossa legendaa-riseksi muodostuneen, kuuden vuoden ajan jatkuneen, Butane-klubin perintöä, mutta toisaalta myös uudistaa ja kehittää sitä ja rikastuttaa näin Turun klubielämää. Notke tulee tarjoamaan laadukkaita live- ja DJ-esiintyjiä kotimaasta ja mahdollisuuksien mukaan myös ulkomailta.

Kuten kaikessa The X-Rust ry:n toiminnassa pääosassa myös Notke-klubin järjestämisessä on laadukas elektroninen musiikki ja sen tuominen yleisön saataville.