SLAM IT & COSMIC CITY presents CASPA & MC ROD AZLAN, UK

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18  
Redrum, Helsinki   Show map

CASPA (Dub Police, UK)
MC ROD AZLAN (UK)
TES LA ROK (Noppa, Slam It)
DESTO (Noppa, Slam It)
DEAD-0 (Clouds, Slam It)
LIL TONY (Cosmic City)

Kaksi klubia yhdistää voimansa. Tes La Rokin, Deston ja Dead-On luotsaama kulttimaineen omaava dubstep klubi Slam It kohtaa Cosmic Cityn Redrumissa. Ilta on 95 % dubsteppiä. Soundi tulee olemaan Caspan reivimmästä menosta deepimpään dubiin steppiin. Mausteena iltaan on otettu ***** piireistä tuttu Mc Rod Azlan.

Caspa on vieraillut kolme vuotta sitten Slam It klubilla, sekä pari vuotta sitten Ruskon kanssa Flow festivaaleilla. Kolmessa vuodessa on tapahtunut paljon Caspan soundille, dj liksoille sekä keikka kalenteri rupee näyttämään siltä, että kotona käydään lähinnä vaihtamassa vaatteita. Caspa edustaa soundillisesti aika tiukkaa `reivimpää` menoa, tietty riippuu missä soittaa ja kenen kanssa. Desto, Tes La Rok ja Dead- O pitävät huolen illan monipuolisuudesta soundin puolesta.

Tes La Rok on yksi Suomen kovimpia vientituotteita ulkomaille dubstep piireissä. Dj Dice oli Tes La Janin Drum`n`Bass alias joka lensi roskikseen kun dubstep kärpänen puraisi. Tes La kiertää ympäri ämpäri maailmaa viikottain. Lontoon Fabricit sun muut on jo koettu, vielä Tes La Rok odottaa Berliinin Berghainin ja Japanin klubien tulikastetta.

Noppa levy-yhtiö on Tes Lan luotsaama labeli Suomesta. Tes La Jani laittoi joku aika sitten Nopan viidentenä julkaisuna Deston tiukan EPn ulos. Pienet ovat piirit, Caspa on julkaissut Dub policella 2008 Tes Lan EPn ja vielä soppaa hämentää artsumman soundin edustaja Dead-O Tommi, joka kiertää myös djnä sekä Clouds kokoonpanon kanssa livekeikoilla ympäri maapalloa. Clouds julkaisi Tes Lan kanssa kimpassa Noppa 001sen. Dead - O hämmensi Kutosella muutama kuukausi sitten Alas klubin synttäreillä yleisön Dj Shadown trakilla. Eepinen aloitus ulkomaan staran jälkeen, joka jäi mieleen monelle. Kovia vaatimattomia poikia Suomesta.

Kohta nämäkin sankarit saa keikkaa Marssiin. Urbaanilegenda kertoo jo, että kuumimmat Dubstep nimet on buukattu keikalla Marssiin lähtevään sukkullaan...next level djing

Jää kuultavaksi mitä allekirjoittanut itse tulee soittamaan. Kuullaanko Lil Tonyn ensimmäinen dubstep setti ? Parin vuoden takaiset steppilevyt kuumottavat levyhyllyssä. Tai sitten alkuilta mennään dubimman technon merkeissä. Fiilispohjalta. Ehkä lonkero kädessä dj kopissa ihmettelemässä näitä kovia ukkoja. Dubstep inspiroi musiikillisesti erittäin paljon, mutta suutarin on pysyttävä lestissä vai miten se menikään.

Huvittavaa että klubitus on sen verran jäjessä noissa genre hommissa, että siinä ei ole vaihtoehtona dubsteppiä, kai se hoituu kun saitti uudistuu :)

Tämä ei jää tähän. Tällä jengillä isketään vielä montaa kertaa. Pari tippiä touko ja kesäkuulle

22.5. BENGA @ REDRUM
4.6 SKREAM @ REDRUM

http://www.myspace.com/caspadubstep
http://www.myspace.com/rodazlan
http://www.myspace.com/teslarok
http://www.myspace.com/destodubs
http://www.myspace.com/djdeadone
http://www.myspace.com/djliltony
http://www.cosmiccity.fi/
www.redrum.fi


caspas.jpg
mb086d14a85164453bc3f9b.jpg
a1507561171184629642.jpg
m0dd7fbcc03db4d068c4b4f.jpg
mffcbc2fe74a6cec30beeb2.jpg
1493787518m.jpg