wednesday?

  From until   Tickets 9.50€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?gid=8043432587  
Bar Honolulu (Onnelan alakerta), kirkkokatu 8, Kotka

René Patrick [wednesday?]
Arctos [Hunaja]


Ensimmäinen wednesday? tapahtuma kahden vuoden tauon jälkeen meni mahtavasti ja jatkoa seuraa. Palaamme viihdyttämään elektronisen musiikin ystäviä jälleen perjantaina 19.3.2010 kello 23:00 - 03:00 Bar Honolulussa joka sijaitsee Onnela Kotkan alakerrassa.

Tällä kertaa soittopöydän takaa löytyy jo pidemmän aikaa Helsingissä vaikuttanut, yksi wednesday? organisaation alkuperäisistä soittajista, René Patrick. Lisätietoa Renestä löydät täältä

Toisena soittajana tapahtumassa soittaa pitkän linjan House -soittaja jota ei ihan viime aikoina ole pahemmin kuultu. Arctos tulee soittamaan meille hieman pidemmän kaavan mukaisen setin, tulkaahan kuuntelemaan mitä vanhan linjan miehen valikoimasta löytyy. Lisätietoa soittajasta täältä

Näiden lisäksi saattaa levylautasten takana pyörähtää myös ne tutummat Caro², Daniel Braun sekä Doolae, mutta näiden poikien menoista ei koskaan tiedä, tulkaa siis ja nähdää sekä kuulkaa ;)

Tarkoituksena on tarjota kerran kuussa ympäristö jossa voi rennosti tavata ystäviään ja viettää aikaa nauttien samalla elektronisesta musiikista jota ei pahemmin valtavirtaravintoloissa kuule.

Tapahtuma on siis enemmän lounge-tyyppinen, eikä pääosassa ole äänentoisto tai dekot vaan nimenomaan rentouttava yhdessäolo hyvän musiikin parissa.

Normaali sisäänpääsy Onnelaan on perjantaisin 7,5€ (5€ lippu + narikka 2,5€) ja tuon päälle pääsy alakertaan on sitten 2€.

Kaikki te jotka ilmoitatte itsestänne ja mahdollisesta seurueestanne etukäteen tekstiviestillä numeroon 041 726 1471 tai sähköpostilla [email protected] saatte nimenne listalle ja pääsette jonon ohi sisään pelkällä narikan hinnalla (2,5€/henkilö)

Tervetuloa!