2010 END OF MANKIND NYE

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20   www.topbillinmusic.com  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
, elektro, garage, urban, house, trance, reggae, jotain

HELSINKI 78-82, SHARKSLAYER, J-LAINI, PATAÄSSÄ, NÄTTI-MATTI, TANE LEE

Mietittiin mitä tekis uutena vuonna, oisko mitään. Josko buukattais joku 'kova' ulkkari tai jotain. Useimmiten ne on uv:na kallita + väsyneitä.

Päädyttiin siihen tulokseen että aikaisestetaan maailmanloppua kahdella vuodella ja Suomesta löytyy nyt niin paljon talenttia lihaksi muuttuneena että mennään kotimaisella iskulla, esiintymässä montaa kovaa joilla on ollut kova vuosi.

Tiedossa parhaimmat stadionhouset, ärhäkimmät bassostyget, tanakimmat klubiremixit, sekä uusinta kovinta elektronista tanssimusaa.

Mukana:

HELSINKI 78-82
Vasta eka ep tulossa ja nyt jo kauhea hehkutus päällä. Voihan Lifelike.

SHARKSLAYER
2 omaa ep:tä sekä 10 remixiä ulkona kuluneena vuonna, sitä voi pohdiskella.

ROUND BOYS aka PATAÄSSÄ & NÄTTI-MATTI
Ollaan aina tuumattu että Lahden Round -klubi on Top Billin sisarklubi ja yksi Suomen kovimmista illoista. Kaikki siellä käyneet tietää sen.

TOP BILLIN DJS
J-Lainilla on koko vuoden ollut oma kaupungin paras keskiviikko ilta Can't Beat Wednesdays ja Tane Lee muutti vastaikään Oulusta ja jo ny mukana menossa täysillä joten kova vuosi molemmilla takana. DJ Anonymous kans paikalla jos naamiaisista ehtii.

Liity seuraan Hämeentien bailukompleksiin. Siltasessa on kans täys meno kun Fiskars & Fummer houstaa diskon ja indien parissa koko illan (Hello 2010, tsekkaa miksaus), yhdellä lipulla tanssit molemmilla puolilla.

2010 END OF MANKIND NYE @ KUUDES LINJA 31.12.2009

Performances by:

HELSINKI 78-82
SHARKSLAYER
PATAÄSSÄ & NÄTTI-MATTI
TOP BILLIN DJS

10€ // 20V // 22-04 // + ilotulitus

TERVETULOA TUHOON

Favorites 1