Lavantautitanssit

  From onwards   Tickets 5€   Age limit: 18  
TVO, Turku  
acid, drum'n'bass, hard, industrial, techno, jotain

the trespasser (swe), zajferx (swe), kalle karvanen, kehoruoska, valovoima, vapor, vihakone, zutsuu

LAVANTAUTITANSSIT

Perjantai 15.01.2010 @ TVO, Turku.
Liput 5e.

The Trespasser (live, Sweden)
ZajferX (Sweden)
Kalle Karvanen
Kehoruoska (live)
Valovoima (live)
Vapor
Vihakone
Zutsuu (live + dj)
VJ Whitespace

BUNKER TECHNO / ACID / HC / INDUSTRIAL


THE TRESPASSER (swe)

Martin Gustafsson on toiminut The Trespasserin parissa vuodesta 1996 lähtien luoden kovaa ja synkkää äänimaailmaa. Ulkomaan keikkoihin lukeutuvat mm. legendaarinen Fuck Parade 2K Berliinissä ja kokopitkiä julkaisujakin on kertynyt pari kappaletta.

http://www.myspace.com/trespasserhardcore


ZAJFERX (swe)

ZajferX:n musiikkimaku ei rajoitu pelkästään hardcoreen, vaan hän soittaa
musiikkia hardstylestä ja polkasta aina speedcoreen asti usein yhdistellen
tyylejä. Ensimmäinen keikka oli Etelä-Ruotsissa ensimmäisissä Decibel
Inside nimisissä underground bileissä ja sen jälkeen hän on soitellut eri
puolilla Ruotsia. Nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Lavantautitansseissa
ZajferX palaa juurilleen ja soittaa sitä millä aloittikin. Luvassa on
uutta ja vanhaa terroria ja speedcorea.

http://www.zajferx.com


KALLE KARVANEN

Kalle Karvanen on DJ, keikkajärjestäjä ja levy-yhtiön pitäjä joka innostui elektronisesta tanssimusiikista 90-luvun puolivälissä alkaen tehdä musiikkia, DJ-keikkoja ja kerätä vanhoja analogisyntikoita. Tiedossa on teknoa ja acidia.


KEHORUOSKA

Kehoruoska yhdistelee musiikissaan luovasti erilaisia ääniä ja rytmejä välittämättä tyylirajoista. Häivähdyksiä vaikutteista voi kuulla mm. teknosta, noisesta, idm:stä ja breakcoresta.

http://www.myspace.com/kehoruoska


VALOVOIMA

Vuodesta 2006 lähtien hardcore technoa tuottanut Valovoima on tullut tunnetuksi paitsi Suomen tämän hetken tuotteliaimpana hardcore techno -artistina myös kopiovapauden puolestapuhujana jakaen musiikkinsa kotisivuillaan ilmaiseksi korkealla äänenlaadulla.

http://valovoima.kovaydin.net


VAPOR

Ympyrä sulkeutuu. Dj Vapor palaa juurilleen Lavantautitansseissa ja soittaa arkistonsa limaisimmat anaalipanojyystöteknolevyt lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa kotiin jäävät neitimäiset minimaltechhousedubtechlevyt, järki sekä nallekarkit. ALL HAIL TURKU UNDERGOUND TECHNO!!!

http://www.myspace.com/vapormusik


VIHAKONE

35-vuotias DJ-veteraani Helsingistä, jonka levylautasella pyörii lähes kaikkea mahdollista, oldskoolista teknoon, hardcoresta hard acidiin. Tällä kertaa setin täyttävät legendaariset rankemmat acid-soundit eli luvassa sekä säröä, että kolkkia menneiltä vuosilta.. Julkaissut omaa tuotantoa nimillä H8!Machine, Painwounded, Painwalkers ja Yell-O-Phase. Omat labelit Fleshwound ja KulmaHiomaKone (KHK).

http://www.youtube.com/user/vihakone


ZUTSUU

Tuomas Kinnunen aka Zutsuu on hardcore tuottaja, dj ja promoottori sekä Kovaydin Vastarinta -liikkeen perustajajäsen. Zutsuu aloitti soittamisen vuonna 2006 ja soitti ensimmäisen livensä vuonna 2007. Keikkaa on tähän päivään mennessä ollut eri puolilla Suomea sekä Ruotsissa, Liettuassa ja Hollannissa. Zutsuu soittaa nyt ensimmäistä kertaa Turussa livensä, sekä erillisen dj setin viimeisille selvityjille. Puolituntiseen liveen on tulossa niin uutta kuin vanhempaakin materiaalia (biisitoiveita otetaan vastaan). Saundeina mm. menevämpi industrial hardcore, mahtipontiset ja kantaaottavat ooppera mashupit sekä speedcore. Dj setissä tutkitaan hardcoren ja speedcoren tuntemattomampia tajuntaa laajentavia ja -räjäyttäviä seutuja (mm. tribecore/ug frenchcore ja flashcore).

http://zutsuu.kovaydin.net