F/X pikkujoulu w/ INFEKTO, ORION, SYNA, FLIGHT...

  From until   Age limit: 18   http://www.fiksaatio.com  
Karma, Seinajoki  
acid, breaks, chill, disco, drum'n'bass, elektro, hard, urban, house, experimental, reggae, soul, trance, jotain

Infekto, Orion, Syna, Flight, Andy K, Ville Lope, Echostep

Fiksaatio ja Karma yhdistävät voimansa : KOVIN LINE-UP SUOMEN HUIPPU-DJ:TÄ FIKSAATION HISTORIASSA!

INFEKTO
ORION
SYNA
FLIGHT
ANDY K
VILLE LOPE
ECHOSTEP

Hosted by CRISTAL SNOW

CRISTAL SNOW isännöi Karman pikkujouluja, joihin järjestelyt toteuttaa laadukkaista tapahtumistaan tunnettu organisaatio F/X eli FIKSAATIO. Karman molemmat puolet on valjastettu F/X:n käyttöön ja meininkiä näistä bileistä ei tule puuttumaan.

DJ:t tulevat Suomen huipulta - odotetuimpana ehkä Suomen paras Party-dj INFEKTO (aka RICO TUBBS), joka muistetaan myös Bomfunk MC's -kokoonpanosta. Ahkerasti ulkomailla keikkaileva ja omaa musaa julkaiseva mies heittää harvinaisen 3 tunnin setin!

Lavalle nousevat myös YleX:n DJ ORION, joka yhdessä DJ FLIGHT:in kanssa teki maailmallakin noteeratun remixin Coldplayn "Viva la Vida"-hitistä. Nyttemmin helsinkiläistyneen, pohjoisen klubiskenen ylpeyden muihin julkaisuihin kuuluvat myös singlet "One Sunday" ja "Brotherhood".

Tamperelainen FLIGHT on puolestaan yksi lupaavimpia nousevia tiskijukkia, jonka tuotantojälkeä on kuultu Flight & Jontey -nimisen projektin tiimoilta. Groovaavista seteistään tunnettu Flight on tuttu dekkien takaa mm. tämän vuoden Laserpoint-tapahtumasta ja mansen Romance- ja One-klubeista.

Seinäjoen (tai oikeastaan Lapuan ja Alajärven) omat pojat, Etelä-Pohjanmaan trancemafian ylpeät johtajat eli SYNA ovat tuttuja Fiksaatio-kävijöille. Viime aikoina hurjassa nosteessa olleen kolmikon uutta tuotantoa ovat soitelleet mm. Paul van Dyk, Ferry Corsten ja Airwave. Syna tunnetaan kuitenkin parhaiten live-esiintymisistään - tule katsomaan miksi.

DJ ANDY K on pitkän linjan soittaja, jonka levylaukusta löytyy klubimusaa monista eri genreistä. Artistinakin klubeja kiertänyt mies tarjoaa Karman yleisölle setissään tuttuja ja tuntemattomampia raitoja, ja lämmittää yleisön heti alkuillasta.

Ilta alkaa VIP-tapahtumalla, ja klubin puolella tunnelmaa luovat Tampereen skeneä värittäneen Sunday Fun-klubin tiskijukat chill-out musiikilla. Puikoissa ovat ECHOSTEP ja trancemiehenäkin tunnettu F/X-vakiodj VILLE LOPE. Smooth... that's how we do it.

Soittoajat varmistetaan myöhemmin, mutta meininki alkaa VIP-tilaisuudella ja ekana soittamassa klubin puolella SUNDAY FUN CREW, ja cafén puolella DJ ANDY K.

Luvassa vuoden varmasti parhaat pikkujoulubileet!