IMPULSE - New Year Celebration!

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
Cumulus Nightlife, Lahti  
breaks, drum'n'bass, elektro, hard, house, psy, techno, trance, jotain

PHYSICS (Metalheadz, Mac II, digital-tunes.net), CARBON BASED (Finrg-energy live on stage), PAUL EASY (Clinic, After Hours), RX (Finrg), VILLE LOPE (Subtraxx, Bonzai), BATES (Impulse), Akir0 (Impulse)

IMPULSE
Uuden Vuoden aatto // New Year eve // 31.12.2009


31.12.2009 // Nightlife, Lahti // Ovet auki 21:00-04:00Impulse esittää / förevisar / presents!
Uuden vuoden aaton juhlakonsertti suorana Suomen Chicagosta kello 21:00 alkaen! Musiikkiesityksistä ja lavaperformansseista vastaavat valtakunnan johtavat rumpubasson, trancen, teknon, housen ja freeformin epelit. Mukana myös Impulsessa ennennäkemättömiä artistikiinnityksiä!

Olet lämpimästi tervetullut!

>> Impulse video 1
>> Impulse video 2
>> Impulse video 3
>> Impulse video 4Artistit:

physics_web.jpg

PHYSICS
Metalheadz, Midnight Sun Rec, MAC II, digital-tunes.net

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Impulsen stagelle ensimmäistä kertaa dj Physicsin! Physics aka Glenn Grip on eittämättä Suomen drum 'n bass-skenen ykköstykkejä ja yksi kovimmista vientituotteistamme konemusiikin saralla.

Levyttävänä artistina Physicsin vyöllä on useita kiinnityksiä maailman johtaville levymerkeille, kirkkaimpana luonnollisesti edustus Goldien Metalheadz -labelilla. Metalheadzin lisäksi Glennin labellistauksestä löytyy mm Planet Funk Recordings, MAC II, Fokuz, Midnight Sun, Jerona Fruits, Blindside Recordings, Phuturistic Bluez, Phuzion Records/ ZEN Recordings, Vibez Recordings, Telluric Recordings, Digital Tunes Dubs ja Vampire Records UK.

Tuotantopuolella kuluva syksy on ollut kaikinpuolin Physicsille kiireistä aikaa, sillä miehen oma artistialbumi "Life In Cycles" ilmestyy sekä cd-, että digitaalimuodossa levykauppoihin marraskuun lopulla. Glennin aikaisemmat julkaisut ovat saaneet vahvaa supporttia laajalta skaalalta maailman johtavilta junkkanimiltä kuten LTJ Bukem, Goldie, Nookie, Marcus Intalex, Marky&XRS, D-Bridge, Bryan Gee, Makoto, Phil Source ja monet muut.

31.12. Impulsen Uudenvuoden juhlat ovat myös osa Physicsin "Life In Cycles" -albumijulkkarikiertuetta!

Tuottajaskillsien lisäksi Physics on maailmalla tunnustettu avainpelaaja myös dj-vetojen saralla. Glenn nähdään säännöllisesti dekkien takana ympäri maailmaa mm Tsekeissä, Slovakiassa, Kreikassa, Briteissä, Ruotsissa, Romaniassa, Tanskassa, Venäjällä jne jne jne tms tms. Ja nyt myös Impulsessa!

>> Physics MySpace
>> Physics diskografia
>> Midnight Sun Records
cb_web.jpg
CARBON BASED LIVE
FINRG-energy live on stage!

Yli neljä vuotta on vierähtänyt Lahden kovimman poikabändin viime esiintymisestä Impulsen lauteilla - on siis ehdottomasti aika tuottaa CB-crew lineuppiimme! Uutena vuotena otetaankin miehestä mittaa kun FINRG-labelin taustapirut ja samaisen levymerkin kirkkain nimi valtaa lavan taatusti energisellä ja yllätyksiä täynnä olevalla live-showllaan.

Reilut kymmenen vuotta freeformia puskenut ja koko Suomi-freeformin maailmalle launchannut CB on varmasti yksi pitkän linjan tekijöistä, jota monien nuoremman polven tuottajista on syytä vienosti kumartaa. Miehet ovat esiintyneet vuosien varrella käytännössä kaikissa Suomen vähänkin merkittävissä tapahtumissa ja klubeissa ja meriiteistä löytyy vetoja myös rajojen ulkopuollakin mm Briteissä ja Australiassa.

Cyclone, Heavy Fusion, Anger Ball, Underworld Species, Titor quantum theory, Cyclone 2...jep, tiedätte nämä kaikki - ja monet muut CB:n killeriraidat! Poikien studio Suomen Chicagossa on ollut vuosikaudet eräänlainen suomalaisen rankemman konemusiikin kohtauspaalu, jossa on tuotettu, juotettu ja luotu koko kulttuurille omaa lukuaan.
Carbon Based esiintyi myös kaikkien aikojen ensimmäisessä Impulse-tapahtumassa Grand Arenalla 27.4.2002, joten on kunnia saada toivottaa pojat "kotiin" reilun seitsemän vuoden muistojen saattelemana!

>> FINRG Recordingspauleasy_web.jpg
PAUL EASY
Clinic, After Hours

Paul Easy on eittämättä yksi modernin teknomusiikin kovimmista deejiistä Suomessa ja saapuu Uuden Vuoden aattona ensimmäistä kertaa Impulse-klubin vieraaksi Lahteen.

Paul luotsaa Helsingissä menestyksekkäästi omaa Clinic-klubiaan joka on parin viime vuoden aikana tuottanut maahamme mm sellaisia nimiä kuin Tiger Stripes, Martin Eyerer, Audiojack, Tomcraft, Robert Babicz, Marc Romboy, Aril Brikha, Fabrice Lig ja Deepgroove. Edellämainitut herrat edustavat hyvin sitä linjaa, jota mr Easykin dj-seteissään tarjoaa: laadukasta, modernia ja taatusti tuoretta teknoa!

Paul pyöritää myös Playgroundissa pyörivää After Hours-aamujatkoklubia, jossa hänen usean tunnin house- ja teknosettinsä aiheuttavat lähinnä massahysteriaan verrattavaa hurmosta. Ehdottomasti yksi Suomen taitavimmista deejiistä. Herra Easy palasi äskettäin myös keikkamatkalta Ukrainasta, jossa hän luotettavien lähteiden mukaan käytännössä räjäytti tanssilattian ilmaan. Jotain kertoo se, että mies buukattiin uudelle keikalle samaan paikkaan jo kesken omaa dj-settiään...

Paul on ansioitunut viime vuosina myös tuottajan ominaisuudessa ja hänen raitojaan ovat julkaisseet mm sellaiset labelit kuin Wicked, Bonzai, Planetaria, Type Six, Subtraxx ja Com.pact. Viimeisimpänä mielenkiintoisena kollaboraationa Paul löi pensselit yhteen Hans Zcykkelin kanssa ja herrojen tuotos "It's a Trap!" onkin aivan uunituoreena julkaisuna tsekattavissa nyt mm Beatportissa ja muissa digitaalisissa latauspalveluissa!

>> Paul Easy MySpacerx_web.jpg
DJ RX
FINRG Recordings

Lahdesta Virtain kautta Helsinkiin ja Uudeksi Vuodeksi takaisin Lahteen...! Ville "RX" Sorsa on viime vuodet kiertänyt aktiivisesti Suomea paitsi opiskellessaan digitaalisen musiikin tuotantotekniikkaa, niin myös keikkaillessaan kaikissa merkittävimmissä tapahtumissa ja klubeissa headlinerina.

RX veti vuosi sitten Impulsen 6-vuotissynttäreiden closing setin kotiin täysin tyylipistein ja papukaijamerkein, joten oli selvää, että halusimme Villen tulevan tekemään Uuden Vuoden aattona täsmälleen saman tempun. Hänen dj-settinsä ovat aina tuoreita ja yllättäviä yhdistellen sekä freeformin, että drum n bassin ja jopa rockin elementtejä ja vaikutteita sulavasti toisiinsa.

RX:n keikka-cv:stä löytyy merkittävimpinä saavutuksina mm parin vuoden takainen Australian kiertue, jossa mies latasi Suomi-freeformia kymmenille tuhansille ausseille niin Sydneyssä, Adelaidessa kuin Brisbanessakin. Viimeisimpänä "ihan ok-keikkana" Ville kävi vetämässä toukokuussa brittein saarilla "Freeformation 20 000 raves under the sea" -bileissä nupit kaakkoon...

>> FINRG Recordings
>> DJ RX webbisaittivillelope_web.jpg
VILLE LOPE
Subtraxx, Bonzai

Suomen uutta, nuorta dj- ja tuottajasukupolvea saapuu Impulseen edustamaan Tampereen kasvatti Ville Lope. Ville astelee ensimmäistä kertaa Impulsen lavalle pakissaan progressiivisen trancen viimeisimmät träkit sekä varmasti uunituoreet omat julkaisunsa.

Ville on ansioitunut muutaman viime vuoden kuluessa erityisesti tuottajapuolella julkaisten omia biisejään sekä remiksejään mm Subtraxxilla, Bonzai Recordsilla sekä sen lukuisilla alamerkeillä, Finity Digitalilla, Echelon Recordsilla ja Captivating Soundsilla. Labelitkin sen jo kertovat, eli Ville on nousemassa hyvää vauhtia trance-skenessä kohti suomalaista ja eurooppalaista kärkikaartia!

>> Ville Lopen webbisaittibates_web.jpg
BATES
Impulse

Impulsen puuhamiehenä tunnettu Bates palaa oman klubinsa puitteissa dekkien taakse yli neljän vuoden tauon jälkeen. Mies tunnetaan konemusiikin pitkän linjan puurtajana, joka on ollut luomassa lähes kolmeakymmentä Impulse-tapahtumaa vuosien varrella.

Omien tapahtumiensa lisäksi hän on ollut vuosien varrella tuottamassä useita kymmeniä muita klubeja ja konsertteja sekä esiintynyt lähes kaikissa suurimmissa suomalaisissa alan klubeissa; Koneisto, House Nation, Säde, Cream, Storm, Essentiale jne jne jne. Lista on pitkä.

Impulsen Uuden Vuoden juhlissa hra Bates tulee tykittämään dnb-setin, jossa ei varmasti armoa pyydetä eikä anneta. Tanssilattiystävällinen jump-up/liquid -kombinaatio ei jätä kylmäksi edes baarissa tarjoiltavia gintoniceja ja bissejä.akiro_web.jpg
AKIR0
Impulse

Toisena Impulsen promoottorina tunnettu Akir0 tekee myös pitkän tauon jälkeen paluun dekkien taakse. Laadukkasta ja tuoreesta trancesta diggaileva Akir0 tulee tarjoilemaan Impulsen alkuillan settiin tanssittavaa ja Uuden Vuoden tunnelmaan täydellisesti virittelevää saundia!


_________________________________________Tapahtumatiedot:

Uuden Vuoden aatto 31.12.2009
Cumulus Nightlife Lahti, Vapaudenkatu 23
Ovet auki klo 21:00-04:00
Ikäraja tapahtumaan 18 vuotta
Liput 7 euroa + eteispalvelumaksu
Tsekkaa tapahtumapaikka
Muista myös Impulsen Facebook-ryhmä!Artistit:

PHYSICS [Metalheadz, MAC II, digital-tunes.net]
CARBON BASED LIVE [Finrg]
PAUL EASY [Clinic, After Hours]
RX [Finrg]
VILLE LOPE [Subtraxx, Bonzai]
BATES [Impulse]
AKIRO [Impulse]Aikataulut:

21:00 Akir0
22:00 Paul Easy
23:00 Ville Lope
00:00 Physics
01:10 Bates
01:45 Carbon based
02:30 RX
04:00Tapahtumatuotanto:

Tapahtumatekniikka: AK Sound
Tekninen tuotanto ja valo-ohjelmointi: Silto Lights
Dekoraatiot: Impulse
Valokuvaus: Juha PietikäinenMajoitus:

Edullisia ja laadukkaita majoitusvaihtoehtoja pitkämatkalaisille, miksei toki muillekin, tarjoaa samassa rakennuksessa sijaitsena hotelli Cumulus. Huonevaraukset ja -tiedustelut suoraan respasta (03) 813 711 tai sähköpostillal: [email protected]


Follow ImpulseCrew on

twitter.png
http://twitter.com/impulseCrew

Impulsen lämmittelybileet Chicago Loungen houstaamana!


impulounge.jpg


Uutenavuotena vedetään isosti! Illan tunnelmaan virittäydytään kauppakeskus Trion Vesku-aukiolla jo iltapäivän tunteina, kun Impulse ottaa yhdessä Chicago Loungen maanmainion possen kanssa mestat haltuun!

Chicago Lounge tunnetaan erinomaisista sunnuntai-klubeistaan ja Triossa onkin tarjolla iltapäivän mittaan maistuvaa house-rytmittelyä heidän residenttiensä toimesta. Ibiza in my soul!


Impulsen uudenvuoden tapahtumat:

>> Lämppäribileet 31.12. klo 13-17 kauppakekus Trion Vesku-aukiolla.

>> Uudenvuoden bileet 31.12. klo 21:00-04:00 Nightlifessa.


siltolights2.png


Tervetuloa!