Raresh [a:rpia:r], Cocoon, Circo Loco, Romania

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20  
Redrum, Helsinki   Show map  
, house, techno

Dj Raresh [a:rpia:r], Cocoon, Circo Loco, Romania
Lil Tony, Running Back, Innervision, Verstile, Mood Music

Raresh on ylivoimaisesti kuumin nimi heti Ricardo Villaloboksen, Lucianon ja Sven Väthin jälkeen minimal/house scenessä. Vasta 25 vuotias Raresh on ehtinyt touhuta vaikka mitä. Romanialaisen kultti labelin [a:rpia:r] pomo, Cocoonin vakio kasvo, Circo Locon residentti, usein Ricardon kanssa B2B settejä isoimmilla areenoilla mitä maailmalta löytyy, huomaa että Ricardo ja Raresh ovat kuin paita ja perse (check soittotyyli
). Raresh on Ricardon No:1 dj partneri

Maailmalla puhutaan `Those Romanians`Eli nimenomaan [a:rpia:r] label kolmikko Raresh, Pedro ja Rhadoo. Todellakin tsekkaamisen arvoinen kasvo. Ne jotka on viihtynyt kesällä euroopassa varsinkin Ibizalla ei ole voinneet välttyä kuulemasta Rareshin settejä. Raresh on soittanut suurinpiirtein kaikissa parhaimissa klubeissa ja tapahtumissa mitä voi tältä planeetalta kaivaa esiin, paitsi Redrumissa :)

Netti on pullollaan Rareshin video pätkiä ja live settejä. Kannattaa tutustua. Henkilökohtaisesti yksi mielenkiintoisimpia djtä. Hurjia liksoja keräävä kaveri on ollut vaikee säätää suomeen koska Raresh ei ole Suomessa mikään Villalobos vaikka maailmalla onkin älytömän iso nimi. Tästä tulee kova ilta.