TAVASTIAN LAUANTAIDISKO - AVAJAISET 19/9

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Tavastia, Helsinki  
disco, elektro, house, jotain

Johannes Kostaja (Fullsteam), Marko Makelove (Misf*ts), Harvest (Loaded), Erkko (Misf*ts)

Tavastian Lauantaidisko starttaa lauantaina 19. syyskuuta. Jatkossa Tavastialla tanssitaan joka lauantai livekeikkojen jälkeen monipuolisen dj-musiikin tahdissa aamuneljään saakka.

Hämäläisten talolla, jossa Tavastia sijaitsee, on pitkät perinteet tanssipaikkana. Nykyinen livemusiikin mekka ja valtakunnan arvostetuin rock-pyhättö oli vuosikymmeniä mitä monituisimpien tanssien ja bileiden näyttämönä. Nyt perinnettä päivitetään nykypäivään, ja samalla saadaan Helsinkiin kauan kaivattu, kaupungin myöhäisillan klubitarjontaa laajentava laadukas popdisko.

Musiikista vastaa joukko kaupungin pätevimpiä tiskijukkia, joita on kuultu mm. Tavastialla, Kuudennella Linjalla, Radio Helsingissä, Nollassa ja Redrumissa. Laaja musiikkilinja painottuu tanssittavaan pop- ja rock-musiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Klubille on myöhemmin luvassa myös klubi- ja dj-vierailuja.

DJ-musiikki pamahtaa käyntiin heti bändien lopetettua baarin puolella, ja hulppealle tanssilattialle päästään salin avautuessa puolilta öin.

Myös juomatarjouksia on luvassa!

Favorites 1