TRIP, TRANCE & TRAVELLING VOL.1 - TIMECODE RECORDS PARTY

  From until  
Club Shalimar, Helsinki  
psy

TICKETS (Timecode recording artist, South-Africa), DJ FUUL, VERTICAL, DJ BLABAGAN, DJ´s MIAZU & POLLY (People of the Butterflies)

”Aamunkoiton musiikkia ilman valonpilkahdustakaan”

TIMECODE RECORDS (Etelä-Afrikka) ja SEKAKÄYTTÖROCK ylpeänä esittää:

Helsingin Shalimar-ravintola muuntuu Shalimar SecretRoom –klubiksi lauantaina 12.9.2009, kun etelä-afrikkalainen Tickets harvinaislaatuisesti vierailee kaupungissa esittämässä tuhdin live-settinsä.

Tickets on käynyt Euroopassa aikaisemminkin, mutta Suomeen asti matka ei ole aikaisemmin yltänyt, ja odotukset ovatkin puolin ja toisin ladattu varsin korkealle.

Tickets (oikealta nimeltään Josef-Ashton Summs, s. 1983) on harrastanut musiikkia jo pienestä pitäen, perehtyen lähinnä klassisiin instrumentteihin (poikkihuilu, piano...) ja sävellystaiteeseen. Tämä kuuluukin hänen itse kirjoittamassaan musiikissa haastavastikin polveilevina biisirakenteina, sekä monesti mahtipontisina sävellysteknisinä ja tuotannollisina ratkaisuina. Kaikkein tärkeintä Ticketsin mukaan hyvässä musiikissa on kuitenkin tanssittavuus.

Toisille kenties yllättäen viime vuosina on Etelä-Afrikka ollut psyke-trancen maailmankartalla edelläkävijämaa, jonka liikkeitä on seurattu ja ennalta koitettu aavistella. Eräs tunnetuimmista trancen vientinimistä Kapkaupungista nykyisin on levy-yhtiö Timecode Records (mm. Twisted System, Artifakt, Phyx, Brethren...), jolle myös Tickets levyttää.

Timecoden slogani ”Aamunkoiton musiikkia ilman valonpilkahdustakaan” sopiikin hyvin kaikkiin yhtiön artisteihin, sillä kyseessä on lyijynraskas ja nopeatempoinen, hyvin alavireinen trance, jossa jatkuvasti jotain tapahtuu ja joka ei päästä hetkeksikään otteestaan.

Jos eivät jo pelkät Timecoden julkaisemat lukuisat modernit genreklassikko-albumit, niin varsinkin tallin artistien live-esiintymiset ovat olleet lähes poikkeuksetta äärimmäisiä kokemuksia konemusiikin saralla.

Suomalaiset lämmittelijät ovat Vertical, DJ Fuul, DJ´s Polly & Miazu, DJ Blabagan.

Shalimar: Mannerheimintie 160, 00300 Helsinki. Auki 21-04, liput 10 euroa ovelta, K-18.

http://www.timecode.co.za/

http://www.myspace.com/sekakaytto