SÄPINÄÄ w/ DELAY TREES & TOPI SAHA (Live!)

  From until   Tickets 5€   Age limit: 20   www.myspace.com/sapinaa  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
chill, disco, elektro, jotain

Säpinää residentit DJ:t Jackieboy ja Antti Agreau

Seuraava Säpinää –ilta aloittaa klubin syyskauden ja tuo tullessaan siihen sopivaa seesteisyyttä ja haikeuden tunnetta. Tästä vastaa Topi Saha, koskettavien blues ja folk tulkintojensa kanssa, sekä indieyhtye Delay Trees. Liikettä tanssilattialle tuttuun tapaan Säpinää residentit DJ:t Antti Agreau ja Jackieboy.

Topi Saha
Kaustisista kotoisin oleva Saha tarttui kitaraan nuorella iällä ja omaksui uniikin moniäänisen tyylin, jonka hän luo käyttäen pelkästään peukaloa ja etusormeaan, pystyen soittamaan niin bluesia ja ragtimea kuin omia kappaleitaan neliääni harmoniassa. Vuoteen 2008 menessä Saha tuli tunnetuksi “Alppikadun katusoitajana” ja omaksui maineen henkilönä jota nähdä, jos halusit oppia soittamaan kitaraa.

Delay Trees
Illan pääesiintyjää Delay Treesiä on yritetty istuttaa jo suomalaisen dream-popin pelastajaksi, vaikka yhtye on julkaissut vasta esikois-EP:nsä. Mediassa kiittelevän vastaanoton saanut yhtye ei kuitenkaan halua unettaa kuuntelijoitaan, vaan pikemminkin tarjota kyydin kaipauksen ja haikeuden värittämän musiikkinsa halki. Tasavertaisesti melodinen ja junnaava Delay Trees onkin yksi mielenkiintoisimpia uusia tuttavuuksia suomalaisessa indie-skenessä vuonna 2009.

TERVETULOA!

Säpinää @ Kuudes Linja
Hämeentie 13 (Kaikukatu 4), Helsinki
Liput 5 euroa
Auki 21-03
K20

LINKIT:

http://www.myspace.com/topisaha
http://www.myspace.com/delaytrees
http://www.myspace.com/sapinaa

Favorites 3