Trip To Goa w. Tripteaser Live, Triptych (John '00' Fleming mast

  From until   Tickets 8€  
Playground, Helsinki   Show map  
, elektro, house, psy, techno, trance

Triptych Live (France, Turbo Trance Rec., Preference Mastering)
Solead DJ-set (France, evapour8, Tree Hand Music, Tribal Vision)
Tripteaser Live (comeback gig)
Kirna Live
Kitkaliitto Live
Lergoi Volacheck Live
Näköradiomies
Aegonox
Indigo
Paul Easy
Leijona
O.D. Overdose
Shishya
Peter Pan

Presale ticket 8eur, from door 12eur. Limited amount of presale tickets. Be quick ;)
Yllätysartisti on julkaistu. Se on Tripteaser.

2 vuotta sitten alkuperäisen Tripteaser kokoonpanon toinen puolisko (Jonny aka Skybax) poistui valitettavasti keskuudestamme. Tapahtuma on jäänyt ikävästi meidän mieleen, koska tämä tapahtui hyvin pian Goa-klubin perustamiselle puitteet luoneen, edeltävän tapahtuman (Hassut - UG Summer Costume Party) jälkeen, jossa Jonny soitti. Musiikki kuitenkin on ajatonta ja elää ikuisesti. Viimeisen vuoden aikana olemme monta kertaa yrittäneet taivuttaa Tripteaserin toista puoliskoa (Tuukka aka Leaphion) keikalle, ja on hienoa saada kunnia hostata Tripteaserin comeback keikka. Moni teistä on kuullut "Games in Trance" biisin, joka on erään japanilaisen videopelin musiikeista tehty psytrance remix. Kyseinen biisi on ehkä Suomen kaikkien aikoijen suosituimpia trance hittejä ja tänään pääsette kuulemaan sen jälleen livenä ensimmäistä kertaa.

Huom. Tuukan toiveena oli kirjoittaa performanssi "Tripteaser Live" muodossa, vaikka alkuperäisjäsen Skybax ei ole mukana.


4.12. pärähtää, kun Goa klubi jälleen kerran järjestää loppuvuoden isommat bileet Playgroundiin kolmen huoneen voimin (Psyke/Tekno, Tekno/Psyke ja Chill-out). Tällä kertaa meillä kaksi erittäin mielenkiintoista performanssia Ranskasta: Triptych Live, ja Solead DJ-set. Triptych on todella luksus soundia, melodista full-onia, mutta hyvin funkahtavilla bassolinjoilla ja groovaavilla vaikutteilla. Bassolinjoilla on paljon yhteistä suomisoundin kanssa. Lisäksi biiseissä on aika paljon samoja ominaisuuksia Infected Mushroomin vanhan tuotannon kanssa.

Triptych eli Charles Michaud ei ole mikä tahansa artisti, vaan myös ns. masterointi-insinööri (mastering engineer, "Preference Mastering"). Muut artistit lähettävät valmiit tuotoksensa masterointi-insinöörille, joka eri näköisillä taikatempuilla tekee tuotoksesta vieläkin paremman ja kirkkaamman kuuloisen. Masterointi-insinöörin kikat voivat olla mitä mielikuvituksellisimpia, kuten valmiin tuotoksen nauhoittaminen kymmeniä vuosia vanhalle nauhurille ja sen jälkeen nauhoittaminen takaisin tietokoneelle. Jotain Charlesin ammattitaidosta kertoo se, että itse John '00' Fleming (JOOF, Ministry of Sound) lähettää omat tuotoksensa hänelle masteroitavaksi, eli meille on todellakin tulossa kovan luokan ammattilainen vieraaksi.

Solead on vielä suhteellisen tuntematon tekno/house/elektro nimi, mutta kovassa nousussa. Soleadin remixi päätyi Vibraspheren uusimmalle albumille (Lungs of Life), ja remixejä on muidenkin tunnetumpien artistien kanssa, kuten Suomessakin käynyt Boris Brejcha, Antix, Dousk ja Tegma.


Artistien musiikkia voi kuunnella alla olevissa linkeissä. Tällä kertaa meillä on poikkeuksellisen monta (8kpl) omaa tuotantoa tekevää artistia:

http://www.myspace.com/triptychretuned
http://www.myspace.com/solead
http://www.myspace.com/tripteaser
http://www.myspace.com/kirna1
http://www.myspace.com/lergoivolacheck
http://www.myspace.com/kitkaliitto
http://www.myspace.com/nakoradiomies
http://www.myspace.com/pauleasy
http://www.myspace.com/aegonox
http://indigo.sininen.piste.org/Facebook tapahtuma on alla:

http://www.facebook.com/event.php?eid=174644686180


Time tables:

Main Stage (22-00 house/techno, 00-03.30 psy/trance):

22.00 - 23.00 Näköradiomies
23.00 - 00.15 *Solead*
00.15 - 01.15 *Tripteaser*
01.15 - 02.45 *Triptych*
02.45 - 03.30 Aegonox


Alt Stage (22-00 psy/trance, 00-03.30 house/techno):

22.00 - 23.00 Lergoi Volacheck
23.00 - 00.00 Kirna
00.00 - 01.00 Kitkaliitto
01.00 - 01.30 Peter Pan
01.30 - 03.00 Paul Easy


Chill-out:

22.00 - 23.30 Indigo
23.30 - 01.00 Leijona
01.00 - 02.10 Shishya
02.10 - 03.20 O.D. Overdose


Techno/House side is on the main stage in early evening, and psy side is on alternative stage. In mid night happens a "switch" so that techno/house starts to play at alt stage and psy/trance at main stage.

Remember to be early in this party. We have very quality sets already 22.00, and first main artist Solead starts to play 23.00 ;)