Goa presents: Psychedelic Girl Power (Goa Taiteiden Yö)

  From until   Tickets 7€  
Playground, Helsinki   Show map  
breaks, house, psy, techno, trance,

Inner Connect Live
Introvert Live
Milla Lehto Psy Set (Pussy)
Mamooshka (Wider Visions)
Indira
Jane Doe
Peter Pan (Entropy)
Cib (e2e4)
Upi

Happy Hour klo 22-23, jolloin kalja ja siideri 2eur, skumppalasi 2.5eur


Moi. Kuinka moni teistä muistaa vielä ystävänpäivätorstain 2008? Silloin järjestettiin Goa klubin Psychedelic Girl Power tapahtuma Rose Gardenissa. Tunnelma oli katossa jo puoli tuntia ovien avaamisen jälkeen aivan pilkkuun asti ja jonkin sortin yleisöennätyksiäkin lyötiin bileillä.

Goa klubin vuoden pituinen tauko päättyy virallisesti taideiden yönä, perjantaina 21.8. Goa klubin avajaisiin ja koska halusimme avajaisille jonkin erityisteeman, niin valitsimme teemaksi psyketytöt, mikä viimeksikin sai aivan uskomattomat bileet aikaiseksi.

Goa siis jälleen järjestää tapahtuman niiden naisten kunniaksi, jotka ovat ottaneet uskaliaan askeleen miesvaltaiseen harrastukseen ja alkaneet tekemään tai miksaamaan konemusiikkia. Heidän kunniaksi kaikilla tytöillä tai naisille on bileisiin ilmainen sisäänpääsy klo 22:00 - 22:30.

Kaikki pääpuolen artistit ovat enemmän tai vähemmän tunnettuja tyttöartisteja, joihin olet saattanutkin jo törmätä jossain bileissä. Tosin tällä kertaa mukana on myös jokeri ;)

Avajaisten kunniaksi tulee mahdollisesti myös juomatarjouksia. Näistä lisää myöhemmin.








Tyttöstagen lisäksi teemme tällä kertaa myös poikastagen. Ilta on täynnä uusia tuoreita performansseja. Seuraavassa on tyttö/psykepuolen artistien lyhyt kuvaus. Milla Lehto joka on jo vuosien ajan ollut ehkä Suomen tunnetuin ja taitavin nais-DJ esittää tällä kertaa oman näkemyksensä psykedeelisestä musiikista.

Inner Connect on uudehko mielenkiintoinen live-projekti, jonka toinen puolisko on Invert Pandasta tuttu Jenni. Toinen puolisko on line-upin jokeri ;) Indira, joka tunnetaan polkkapiireissä myös nimellä J7, myöskin suhteellisen uusi nimi ja merkkinä kovasta noususta hänen miksaukset ovat pyörineet Klubituksen top chartseissa tiheään tahtiin viime aikoina.

Jane Doe on myös uudehko DJ-nimi ja erittäin harvoja tyttö-DJ:tä, jotka pyörittää dubstep-musiikkia. Mamooshka (aka Zenitah) ei paljon esittelyjä kaipaa. Hän on kuitenkin viime vuosina pyörittänyt levyjä lukuisissa tapahtumissa mukaanlukien Konemetsä, Wider Visions:n ja Goa-klubin bileet.




poika/housepuolella luvassa on Introvert Live performanssi. Mies on erittäin kovassa nousussa jopa kansainvälisesti. Beatportissa löytyy jo hyvä läjä hänen julkaisujaan mm. TEAM Recordsilta, Nightvision:lta, Arctic Wave:lta ja Aurium Recordings:lta. Yhteisjulkaisuja löytyy myös Oded Peledin kanssa, joka pyörittänyt house-levyjä Suomen isoimmissa tapahtumissa jo 90-luvun lopulta asti.

Muita poikapuolen artisteja ovat Cib, Peter Pan ja Upi. Cib on e2e4 klubin resident-DJ, myöskin kovassa nousussa ja lämmitellyt mm. Anja Schneideria. Peter Pan (nimitetty joissain UG-yhteyksissä myös Suomen Len Faki:ksi) on Entropyn vakiokalustoa. DJ Upi kuuluu nuorempaan sukupolveen, mutta keikkoja on ollut jo Japanissa asti ja hän on sekaantunut aktiivisesti bilejärkkäykseen, (mm. patonki-klubi ja erinäiset UG tapahtumat).



Tässä joidenkin artistien musiikkia:

Introvert:
http://www.myspace.com/introvert001

Indira:
http://klubitus.org/musiikki.php?id=6620

Inner Connect:
http://www.myspace.com/innerconnect

Peter Pan:
http://klubitus.org/musiikki.php?id=5634

Cib:
http://klubitus.org/musiikki.php?id=5862

Upi:
http://klubitus.org/musiikki.php?id=6768



Preliminary Time tables (changes are still possible):

Girl Stage:
22.00 - 23.30 Jane Doe
23.30 - 00.30 Inner Connect Live
00.30 - 01.30 Milla Lehto
01.30 - 02.30 Mamooshka
02.30 - 03.30 Indira

Boy Stage:
23.00 - 00.00 Upi
00.00 - 01.00 Cib
01.00 - 02.00 Introvert Live
02.00 - 03.00 Peter Pan