HARDBOUR Presents Alek Száhala

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18  
Ravintola telakka, Lahti  
breaks, chill, drum'n'bass, elektro, hard, house, psy, reggae, techno, trance, jotain

ALEK SZÁHALA (FINRG),
Yediah (FINRG Hybridize // DI FM // Spacehouse),
ZoneX (S|DEFFECT // Etana),
Indira (Harder.fi),
Niklas N. (Marine Mates // Etana // Dgge),
Dj Raver (Etana),
Bonfire Soundsystem,
Ton-e (Chicago Lounge),
DJ69 (Chicago Lounge),
Macke (Chicago Lounge),
LKay (Chicago Lounge),
Henu (Chicago Lounge),
Deco by: Elämän Kukat


....



HARDBOUR Presents Alek Száhala

INFORMATION
Bileet jatkuu samalla meiningillä kuin viimeksikin. Näissä bileissä tehdään vaan kaikki vielä vähän isommin, kahdella eri puolella ja vähintäänkin kaksi kertaa kovemmalla hypellä. Kahvilan puolelle siis rakennetaan chillimpi osasto ja luvassa olisi pääasiassa housea ja elektroa Lahden Coffee Housesta tuttujen Chicago Lounge dj:tten tyyliin. Lisäksi luvassa on rautasen kova reggae setti Bonfire Soundsystemin pojilta. Main stagella luvassa on Wanhaa Ravee, Teknoo, Trancee, Hard Trancee, NRG:tä, Freeformia, Psykee ja ehkäpä jotain muutakin jännää. Main stagella nähdään myös decoja by Elämän Kukat!

TIME & PLACE
Paikka on uskomattomalla järvimaisemilla varustettu Ravintola Telakka, Lahden Niemen rannassa entisen Lahti Marinan tiloissa.
Lauantai 17.10.2009 on päivä ja bileet kestää 19.00 - 02.00 Eli kannattaa tulla ajoissa paikalle ettei missaa mitään. PELIPAIKALLE ON FREE ENTRY 19-20 SEN JÄLKEEN 8€ // K18

EXTRA'S
Tapahtumassa tullaan myös näkemään Goodies tanssiryhmän esitanssijoilta älyttömiä muuveja ja estotonta naisenergiaa :) TÄTÄ EI KANNATA MISSATA! Nämä tytöt ei jätä ketään kylmäksi! lisää infoo Goodiesin tytöistä saa http://www.goodiesweb.com

AFTERPARTY
Tapahtuman jälkeen järjestämme bussikuljetuken Coyote Clubin edustalle. 4€ maksava kuljetus sisältää sisäänpääsyn Coyoteen ja tervetulijaisjuoman talon piikkiin jonka voi noutaa tiskiltä bussilippua vastaan. Coyotessa Levyseppänä toimii DRUMHEAD (FINRG). Bussi lähtee ensimmäisen kerran telakalta klo 01:40 ja lipun saa ostettua ulko-ovelta tapahuman lipunmyynnistä. Ajamme edestakaisin niin kauan kun väkeä riittää. Neljällä eurolla saat siis: kyydin, sisäänpääsyn, juoman ja esiintyjän.

HARDBOUR ON FACEBOOK:
Liittymällä Hardbour ryhmään facebookissa saat erikoistarjouksia ja uutisia ensimmäisten joukossa. Luvassa mm. alennusta lippujen hinnoista yms.
Liity rymään tästä: http://www.facebook.com/group.php?gid=130444217919#/group.php?gid=130444217919

Artists Links:
http://www.finrg.com
http://www.djzonex.com
http://www.harder.fi
http://www.etana.net
http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=47543

Pics:
http://klubitus.org/kuvasto.php?id=1840
http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2009/28-harbour_100709/

Video from youtube:







Blog by Raver71:
http://www.isolehti.fi/lehti/blogit/raver71/hardbour-telakka-lahti-10072009

Venue:
http://www.ravintolatelakka.fi/



...