NUDE Weekend 3-4.7: Mike Simonetti (USA), Make The Girl Dance (F

  From until   Tickets 8€  
Ahjo, Helsinki

Make The Girl Dance (LIVE, Fra), Wiljam, Kaj Krister K

Lähiviikoina kaisaniemeen avattava LOUNGE & CLUB NUDE juhlistaa tulevia avajaisiaan perjantaina ja lauantaina Hietsussa ja Ahjossa.

Perjantaina NUDE tarjoaa ilmaisen beach tapahtuman Hietsussa 17.00 - 20.00. Hietsussa Redbullin soundsystem autossa soittaa vain tätä varten suomeen saapuva nu-disco kunigas MIKE SIMONETTI New Yorkista. Tapahtumassa on jaossa vapareita lauantaille ja tietysti redbullia.

3.7 Perjantaina @ HIETSU BEACH 17.00 - 20.00
* MIKE SIMONETTI (Italians Do It Better, USA)
* Candy From Stranger (Fiction)
TAPAHTUMA ON KAIKILLE ILMAINEN!


Lauantaina jatketaan Ahjossa. Sinne saapuu pariisilainen electro-sensaatio Make The Girl Dance heittämään livekeikan.

4.7 Lauantaina @ Ahjo 22.00 - 04.00
* MAKE THE GIRL DANCE (FRA) LIVE!
* WiljAm (Basso)
* Kaj Krister K (Smile)
Liput: 8€


Nude avaa ovensa heinäkuun aikana osoitteessa Kaisaniemenkatu 2 A. Ravintolatoiminnan takaa löytyy alan ammattilaisia, joilla on kokemusta mm. Lepakosta, Nylonista, Ahjosta ja Bläkistä sekä lukuisissa muista Helsingin ravintoloista.

Nuden taustajoukot uskovat aidosti voivansa tuoda Helsingin ravintolatarjontaan jotain uutta ja aitoa. Hyvin johdetun ravintolatoiminnan lisäksi Nuden konseptia täydentää Basso Events, joka vastaa kokonaisuudessaan ravintolan ohjelmatuotannosta. Tämä on uusi aluevaltaus myös Bassolle, jolla on ollut selkeä halu keskittää tapahtumiaan yhteen paikkaan.

Nude haluaa tuoda “underground” musiikin ja ravintolakulttuurin lähemmäksi tavallista kuluttajaa, sekä opettaa asiakkailleen, että voi olla muutenkin katu-uskottava, kuin käymällä nuhjuisilla clubeilla tai baareissa juomassa lämmintä olutta ja keskinkertaisia cocktaileja.

Nude koostuu kahdesta kerroksesta, streetbar / cafe aukeaa jo aamupäivällä, tarjoten vaihtoehdon ketjukahviloiden dominoinnille kestävän kehityksen arvoilla. Iltaisin alakerta muuntautuu cocktail-baariksi, jossa musiikkia tarjoilevat keskiviikosta lauantaihin Bassoradion dj:t.

Nuden toiminnan sydän sykkii yläkerrassa, josta löytyy intiimi 300- paikkainen klubi. Täällä Nuden sydämessä tullaan kuulemaan unohtumattomia keikkoja kotimaisilta ja ulkomaisilta artistivierailta, sekä nauttimaan raikkaista juomista. Varmistuneita artisteja kesäksi ovat mm. Mystery Jets, Don Rimini, Shitdisco, Thives Like Us, DatA, Donovan, Nero, Faze Action, Le Castle Vania... Muutaman mainitakseni.


MIKE SIMONETTI (Italians Do It Better, USA)
http://www.support-agency.com/index.php?id=109
Mike Simonetti on mies joka on vaikuttanut hyvin merkittävästi italo-discon uuteen tulemiseen. Troubleman- ja Italians do it Better- levymerkkien johtaja tunnetaan eklektisestä dj-tyylistään, hän soittaa mitä vain tuoreimmista space-disco ja italojulkaisuista 70- luvun new waveen ja rockiin, pitäen tanssilattian taatusti otteessaan koko illan.

MAKE THE GIRL DANCE (FRA)
http://www.myspace.com/makethegirldance
Make The Girl Dance koostuu kahdesta pariisilaismiehestä, ja bändin
nimi Franz Ferdinandin kuolemattomasta lausahduksesta "we make music
to make the girls dance". Ilahduttavan rockmaista elektroa soittavan bändin biiseistä muun muassa ”Baby, baby” on kaikkien musabloggareiden
ykköskamaa. Bändi teki biisistä myös videon jossa ranskalaiset alastomat mallit kävälevät kadulla ruuhka-aikana lelumankan kanssa.
Chekkaa video: http://www.youtube.com/watch?v=3o0BhC8Y9qo