Fatty Cuts

  From until   Tickets 4€   Age limit: 18   www.myspace.com/klubi  
Ravintola Pormestari (Tikkurila), Vantaa  
chill, reggae

4Ward Squad (Selektoni & Chappa), 2 Litran Juissi, Kuusiokolor & Mack-a-licious (On The Street Entertainment)

l_0d6257f4a8b64795b037f06b9bcdb2eb.jpg

Fatty Cuts @ Ravintola Pormestari 01.05.2009 Klo 20-04
(Kielotie 13, 01300 Vantaa/Tikkurila)



Dj's


4WARD SQUAD (Selektoni & Chappa)

2 LITRAN JUISSI (The Juice, Fatty Cuts, On The Street Entertainment)

KUUSIOKOLOR (The Juice, Fatty Cuts, On The Street Entertainment)

MACK-A-LICIOUS (The Juice, Fatty Cuts, On The Street Entertainment)

Uusi noin kuukausittain järjestettävä Fatty Cuts –klubi kerää yhteen Suomen tanssien kovimmat äänimiehet ja levyvirtuoosit tarjoamaan klubikansalle rytmimusiikin parhaimmistoa karibialaisella vivahteella. Residentteinä klubilla toimivat Dj’t Mack-a-licious, 2L Juissi sekä Kuusiokolor, jonka lisäksi jokaisella kerralla nähdään vierailevia selektoreita ja ajoittain myös äänimiehiä. Expect fat bass and massive tunes!

Pääsalin puolella kuullaan pääosissa dancehallia, maustettuna muuan muassa rootsimmalla reggealla, socalla, calypsolla ja reggaetonilla sekä vaihtelevasti muillakin rytmimusiikin lajikkeilla, unohtamatta kuitenkaan karibialaisteemaa. Hiki nousee pintaan ja booty heiluu, kun soundit tarjoilevat kaupungin massiivisimmat tanssit.

Rio Granden puolella selektorit soittavat tunnelmallisia reggaen klassikoita, rauhallisempaa dubbia ja dubsteppia sekä muita tunnelmaan sopivia viisuja funkahtavissa tunnelmissa. Kevään vaihtuessa kesäksi tullaan Fatty Cuts –klubilla panostamaan myös terassitunnelmaan, jolloin terassilla kuullaan loungetunnelmissa vaihtelevasti rytmejä genrerajoja rikkoen. Säiden salliessa terassilla tulee olemaan viime vuoden tapaan tunnelma katossa jo hyvissä ajoin ennen illan hämärtymistä, joten pitäkää itsenne tietoisina.

Perjantaina 1.5 Fatty Cutsissa vierailee, ei enempää eikä vähempää kuin helsinkiläinen dj-kollektiivi 4ward Squad. Tanssihalleja pitkin Suomea hallinneet Dj’t Chappa ja Selektoni ovat yhdistäneet voimansa ja tulevat tarjoilemaan Tikkurilalle arkuistaan dancehallin tiukimmat klassikot, kiihkeimmät uutuudet ja päräyttävimmät harvinaisuudet – 4ward ever, backward never!


SAMALLA JUHLITAAN TERASSIKAUDEN AVAJAISIA

Jälleen on aika laittaa bileet käyntiin myös terassin osalta, joten kelien salliessa Ravintola Pormestarin superviehättävä puutarhaterassilla alkaa juomatarjoilu ja musiikinsoitto jo klo 20:00 alkaen, täten on syytä saapua ajoissa paikalle.

BISSEN HINTA TERASSILLA 1€ KLO 20-01


MUUT JUOMATARJOUKSET KLO 22-24


BISSE (0,4) 2,30€

UPCIDER PLO 3,00€

FISU JA SALMARI 2,50€


SISÄÄN 4e


VANTAA IS MASSIVE, TERVETULOA!

ON THE STREET @ FACEBOOK

Muista tsekata myös kesäkuussa (12. - 13.06.2009) järjestettävä ON THE STREET FESTIVAL 2009

http://www.otsfest.net

http://www.myspace.com/klubi

http://www.ravintolapormestari.fi