LA MAFFIA

  From until   Tickets 10€   Age limit: 22   www.facebook.com/…?eid=181185400062&ref=mf  
Presidentti Club, Helsinki  
disco, elektro, urban, r'n'b, jotain

TASTE, MISTA S, RAHIM

LA MAFFIA

GRAND OPENING
Thursday 30.4.2009
@ PRESIDENTTI CLUB

Top DJs
DJ TASTE
DJ MISTA S
DJ RAHIM

Exclusive Pole Dancing Show by
2GOOD DANCERS

DRESS CODE
Evening or Cocktail Party

22-04. Tickets 10€. Age Limit 22. Presidentti Club, Antinkatu 2.

Advance tickets from TIKETTI & TURNIN' POINT.



Tämä on se mitä olette kauan odottaneet... Dayton Events tuo tyylikkyyden takaisin Helsingin klubielämään... LA MAFFIA 30.4.2009 @ PRESIDENTTI CLUB on klubi kaikille niille, jotka ovat kyllästyneet juhlimaan kerta toisensa jälkeen teinien keskellä samoissa vanhoissa yökerhoissa uusilla nimillä ja tapeteilla, samalla kun "DJ Make" soittaa kuluneet soittolistansa...

LA MAFFIA vie urbaanin musiikin klubit Suomessa "nextille levelille". Wappuaaton suurten avajaisten esiintyjinä ovat Suomen kovimmat urbaanin musiikin DJ:t TASTE, MISTA S sekä RAHIM, jotka huolehtivat, että meininki on 2009 tasolla. Menoa kiihdyttämässä ovat myös Dayton Eventsin tanssitytöt, joilta on luvassa ennen näkemätöntä TANKOTANSSIA ison maailman tyyliin. Bileiden teema ammentaa ideansa gansterielokuvien klassikoista ja yläluokan mafiosojen elämäntavasta.

LA MAFFIAN tapahtumapaikkana on Helsingin tyylikkäimpiin yökerhoihin kuuluva PRESIDENTTI CLUB, joka avataan eksklusiivisesti tätä tapahtumaa varten Wappuaattona 30.4.2009. Koska paikkakin on tyylikäs, haluamme että myös vieraat tulevat tyylikkäänä paikalle. Kaikilta vierailta odotetaan Dress Coden mukaista pukeutumista, miehillä kauluspaita/pikkutakki ja siistit kengät. Naisilla iltapuku tai cocktail kutsujen asu. Ovimiehillä on oikeus käännyttää ovelta jos vaatteet eivät ole tyylikkäät.

Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista ja ennakkolipun ostamista, jolla välttää jonottamisen. Ennakkolippuja myyvät TURNIN' POINT ja TIKETTI hintaan 10€. Avajaiset ovat Wappuaattona, joten paikkaan tulee olemaan tungosta.