HÄLINEN, LARJOSTO & LIINAMAA (live) // MISF*TS

  From until   Tickets 6€   Age limit: 19   www.myspace.com/…/clubmisfits  
Redrum, Helsinki   Show map  
jotain

HÄLINEN, LARJOSTO & LIINAMAA (live)
MISF*TS DJt Erkko & Marko Makelove

TO 23/4
HÄLINEN, LARJOSTO & LIINAMAA (live) @ MISF*TS
- Itämeri EP 12" record release party!
http://www.myspace.com/hllmusic
+ MISF*TS DJt Erkko & Marko Makelove
22-04//Liput 6E (sis. juoman!!)
@ Redrum, Helsinki
TERVETULOA!


"Hälinen, Larjosto & Liinamaa on 2008 perustettu uuden aallon syntetisaattoriyhtye, jonka musiikki on ajatonta ja laadukasta futua. Suomessa futumusiikin aika jäi aivan liian lyhyeksi ja HLL:n aikeena on tuoda tuo mainio genre takaisin.

Itämeri ep:n kappaleet äänitettiin kansainvälisillä vesillä, laivamatkalla Suomesta Saksaan. M/s Finnladyn ja Finnmaidin merinäkymällä varustetut hytit tarjosivat loistavat, joskin hyvin epätavalliset, puitteet luomistyöhön. Merellisyys toi oman lisänsä yhtyeen musiikkiin ja Itämeren kauneus herkisti yhtyeen tekemään oodin omalle merellemme.

Musiikin inspiraationa toimi sävellystyötä tehdessä tiede, koneen ja ihmisen välinen liitto, sekä yleiseurooppalainen mielentila. Syntetisoijat ja rytmikoneet ovat yhtyeen musiikin selkäranka ja lauluosuuksista vastaa kukin vuorollaan. Pyrkimyksenä on ollut luoda kappaleisiin tunnelma, joka on ajasta ja paikasta riippumaton.

Julkaisijana toimii legendaarinen Haista Records, joka on aiemmin julkaissut Jesseä. Levy ilmestyy vinyylillä, cd:llä, sekä digitaalisessa muodossa 22.4.2009. Vinyylin ostajat saavat kaupan päälle latauskoodit levyn digitaaliseen kopioon.

Levyn julkaisukeikka kuullaan 23.4. Redrumissa Misf*ts-klubilla."

Käy kuuntelemassa Itämeri ep:n sampleri osoitteesta:
http://www.myspace.com/hllmusic

Favorites 2