Keep It Blazin'

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18  
Ravintola Pormestari (Tikkurila), Vantaa  
urban, r'n'b

Dj's: Taste (Club Diamond, La Maffia, Sikamaanantai), Kepuli-P (Supasoul, Movement, Socisbounce), UMTB (Keep It Blazin' resident) MAck-a-licious (On The Street Entertainment, The Juice, Albert The Dj (Keep It Blazin resident)

KEEP IT BLAZIN´ @ NIGHTCLUB PORMESTARI
25.04.2009. 22.00 – 04.00

All Mamacitas & Real Gent´s Party Like A Hollywood!

Hyvät naiset ja herrat! Tervetuloa juhliin jotka muistat vielä sillä hetkellä kun lusikat on lentämässä kohti nurkkaa. Keep It Blazin´ tarjoaa teille koko illan tuutilta glamouria ja Hollywood meininkiä Suomen eturivin tiskijukkien säestämänä. Tässä pieni raapaisu pintaa syvemmältä siitä mitä on Keep It Blazin´.

Tänä iltana pormestari kokee todellisen muodonmuutoksen. Koko ravintola pihatiloja myöten on valaistu, sekä sisustettu todelliseen Hollywood ja glamour tyyliin! Erillinen äänentoisto, uskomaton valo-show ja Suomen number1 tiskijukat saa varmasti jokaisen takaliston liikkumaan kohti tanssilattiaa.

Keep It Blazin´ iltaa varten ravintola pormestariin tullaan toteuttamaan ensimmäistä kertaa tunnin välein vaihtuva juomatarjous! Joten kalliit juoman hinnatkaan eivät ole syy jättää tätä kokemusta väliin.

Mitäs muuta? Ostamalla ennakkolipun tapahtumaan suoraan Ravintola Pormestarista tai Videofirma Makuunista (Kielotie 13) osallistut mahtavien palkintojen arvontaan. Hyvänä vaihtoehtona ja voitto todennäköisyyden varmisteluna on saapua ajoissa paikalle nimittäin 150 ensimmäistä asiakasta osallistuu myös upeiden palkintojen arvontaan! Tämä homma kun on hallussa ja saavut juhlimaan voit osallistua kilpailuihin joissa on tarjolla lisää mahtavia, sekä yllätyksellisiä palkintoja.

Ostos tv:n sanoin: Eikä siinä vielä kaikki. Ravintola pormestarissa on tänä iltana myös erillinen vip-alue. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa lippusi tälle rajatulle alueelle joko ennakkoon tai suoraan lipunmyynnistä kyseisenä iltana. Vip-henkilöille on tarjolla oma baari, saniteettitilat, tv-näytöt joilla pyörii mm. musiikkivideoita, sekä tietenkin pelikonsoli ja muita aktiviteetteja. Vip-henkilöillä on myös portsari ja pääsylippu oikeuttaa yhteen ilmaiseen vapaavalintaiseen juomaan. Suurempi porukka voi varata myös vip-alueelta oman pöydän koko illan ajaksi.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Kaikille linssiludeille tiedoksi, että Keep It Blazin´ iltana paikalla pyörii myös valokuvaaja, joten juuri sinun pärstävärkkisi saattaa tallentua ja päätyä tuleville Keep It Blazin´ nettisivuille!

Musiikkipuolella luvassa on todella kattava kattaus rap genreä aina billboard ja mtv bangereista uusimpien U.K/E.U hittien kautta legendaarisiin tanssihitteihin ja niiden lävitse suoraan tuoreiden listahittien kautta käymään sama skaala läpi rnb genressä. Lorauksen kermaa päälle tarjoaa suositut dancehall ja reggaeton rytmit.

Rio Granden puolella kansalle tarjotaan hieman leppoisampaa soundia reggaesta funkkiin ja discon kautta vocal houseen.

Niin mitenkäs sitten tämä dj puoli?

Yleisöä tulee viihdyttämään jo vuodesta 1999 levyjä pyöritellyt DJ TASTE. Tämä mies on lämmitellyt lavalle mm. sellaiset nimet, kuten Rihanna, Methodman & Redman, Three 6 Mafia, Chamillionaire, Rick Ross, Brick & Lace, Fat Joe etc. Joten mistään turhasta kaverista ei todellakaan ole kysymys. DJ TASTE nimen takaa löytyvä mies on tekemissä mm. sellaisten clubien kanssa, kuten CLUB DIAMOND, SAUNA CALIENTE, SUPER SEXY THURSDAYS ja SIKAMAANTAI. Lisäksi hän on mukana bassoradion toiminnassa. Ulkomaiden keikatkaan eivät ole tuntematon käsite tälle herralle. Keikkoja löytyy mm. Espanjasta, sekä Saksasta.

Toisena, mutta ei vähäisempänä dj vieraana nähdään suoraan Joenzoosta DJ KEPULI-P. Tämä Itä-Suomen kovin party startteri tunnetaan mm. sellaisten clubien takaa, kuten SUPASOUL. MOVEMENT, SOCISBOUNCE ja VUOSIPÄIVÄ CLUB. Kyseinen mies löytyy useasti levysoittimien takaa myös sellaisissa clubeissa, kuten TYKKIKLUBI, PROPLEEMA ja DANCE DELIGHT. Soittokokemusta on kartutettu myös PIPEFEST 2008 festivaaleilla. DJ KEPULI-P:n sanoin: Itä-Suomi WootWoot! Nuori, komea ja mahtava murre. Tytöt tykkää.

Puikoissa myös Keep It Blazin´ resident DJ UMTB.

Loungen puolella tilan ottaa haltuun DJ MACK-A-LICIOUS ja ALBERT THE DJ, joka viihdyttää kesäisellä meiningillä kansaa koko illan ajan.

Kaikenlaista spessua on siis tiedossa all night long ja monia varmasti kiinnostaa, että mitä tämä lysti maksaa. Lippu on siis halpa kuin saippua, kuten aina.

Ennakkolippu 5€
Ovelta 6€
VIP ennakkolippu 10€
VIP ovelta 12.50€