EARTHCORE

  From until   Tickets 5€  
Satama, Helsinki  
acid, hard, industrial, techno

schmerz (mex), åke kara, rujonic, scinet, valovoima (live), vihakone, windom, xl8r, zutsuu

LINE-UP:

Schmerz (mex)
Åke Kara
RujoNic
Scinet
Valovoima (live)
Vihakone
Windom
Xl8r
Zutsuu


TIMETABLE

21 Åke Kara
22 Windom
23 Scinet
00 Schmerz
01 Vihakone
02 Rujonic
03 Valovoima
04 Xl8r
05 Zutsuu


INFO:

SCHMERZ (mex)

Schmerz nimellä paremmin tunnettu Gonzalo Gomez on yksi hardcore techno skenen pioneerejä Meksikossa, jossa hän on järjestänyt tapahtumia, tehnyt radio-ohjelmia ja soittanut levyjä vuodesta 2001 lähtien. Meksikon lisäksi Gomez on soittanut Ruotsissa Shocksin riveissä ja nyt ensimmäistä kertaa Suomessa Earthcoressa! Schmerz soittaa monipuolisen valikoiman hardcorea mainstreamista speedcoreen.


ÅKE KARA

Åke Kara soittaa ihmille vanhahtavaa teknomusiikkia vinyylilevyiltä. Åken vuonna 1974 synnytetty ruumis sijaitsee tätä nykyä Helsingissä, mutta keikkailua esiintyy koko maan alueella.


RUJONIC

Kolina-Produktion perustajajäseniin kuuluva RujoNic on soittanut levyjä 2007 alkupuolelta ja myös keikkaillut tästä lähtien. Tällä kertaa luvassa korvien täydeltä tummanpuhuvaa ja raskasta industrial paahtoa.


SCINET

Rhythmic noisea aiempina vuosina Helsingin bilekävijöille Radium-tapahtuman kautta esitellyt Scinet jatkaa Earthcoressa samaa linjaa. Industrial-henkisen materiaalin lisäksi tällä kertaa naitetaan yhteen breakkeja ja idm-soundeja.


VALOVOIMA (live)

Valovoima aloitti hardcore technon tuottamisen vuonna 2006 koska ei löytänyt tyyliä jonkalaista olisi halunnut itse kuulla. Toukokuun Earthcoressa Valovoima soittaa monipuolisen setin acid technosta speedcoreen.

http://valovoima.kovaydin.net


VIHAKONE

Vihakone aloittaa mittavan DJ-uransa kahdennenkymmenennen juhlavuoden Earthcoressa soittamalla hardcorea, acidia, frenchcorea ja speedcorea. Tältä mieheltä eivät hyvät levyt lopu kesken ja setti on varmasti täynnä yllätyksellisiä valintoja!


WINDOM

Windom aloitti DJ-hommat ja musan vääntämisen raudalla jo vuonna 1994. Luvassa rankempaa teknoa ja acidia menneiltä ja nykyisiltä vuosikymmeniltä!


XL8R

xl8r tunnetaan paremmin työstään VJ Move alteregonsa alla visuaalien parissa. Musiikin soittamisen pariin hän kuitenkin tuli vasta parisen vuotta sitten ja luonnollisena valintana kevyemmän hard-musiikin rinnalle xl8r valitsi energisen frenchcoren kuitenkaan rajoittumatta liiaksi rajoihin ja hänen seteissään kuullaankin vaikutteita mm. terrorista, idm:stä, noisesta ja speedcoresta.


ZUTSUU

Tuomas Kinnunen aka Zutsuu on hardcore tuottaja, dj ja promoottori sekä
Kovaydin Vastarinta -ryhmän perustajajäsen. Zutsuu aloitti soittamisen
vuonna 2006 ja soitti ensimmäisen livensä vuonna 2007. Keikkaa on tähän
päivään mennessä ollut eri puolilla Suomea sekä Ruotsissa, Liettuassa ja
Hollannissa. Nykyään hän soittaa lähinnä omaa musiikkiaan, mutta myös
satunnaisesti dj:nä. Zutsuun tyyleinä ovat menevä epäkaupallisempi
hardcore, induhc, breakcore ja speedcore.

http://zutsuu.kovaydin.net