Spinni proudly presents No status

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://spinni.cc.tut.fi/  
Pink nightclub, Tampere  
, trance, jotain

Matti Kotala(Alt+F4, Spinni)
Lightsound (Peaktwins, DFG)
Ville Lope (Subtraxx)
Seza (Pink resident, Spinni)
Japih (Spinni)
Stroke (Spinni)
Fluency (Spinni)

LJs:
O'Scar
Stroke

Visuals by dep

Spinni unites it's trance forces and brings also well known and famous guests to raise hands up towards the sky!

Matti Kotala on trance DJ ja tuottaja sekä toinen osapuoli maailman mainetta niittäneestä DJ-tuottajaduosta Alt+F4. Pari vuotta hiljaiseloa musiikin tuottamisen saralla pitänyt Matti palaa levyjen pyörityksen pariin No statuksessa, jopa ehkä parin uuden tuotoksen voimin... Check this out http://mkdr.net/!

Lightsound a.k.a. Jussi Tuukkanen on legendaaristen DJ-tuottajakaksikoiden Peaktwins ja DFG toinen puolikas. Hän on ollut mukana järkkäämässä Tampereen isoimpia bileitä sekä DFG toimi residentDJ:nä kaikkien tuntemissa House Nation ja Laserpoint -tapahtumissa. Jussilla on kokoajan projekteja käynnissä ja saa nähdä mitä tranceviboja Lightsound on keksinyt bilettäjien iloksi No statukseen...

Ville Lope on progressive trance DJ ja tuottaja. Hän on aktiivisesti julkaissut uusia omia tuotoksia sekä remixejä muiden tunnettujen DJn aikaansaannoksista, kuten lähiaikoina ilmestyvä seuraava soolosinkku Passive Attack ja maaliskuun lopussa päivänvalon nähnyt DJ Orion - One Sunday (Ville Lope Remix). Käy tsekkaamassa laajempi kuvaus Ville Lopesta sivuilta http://www.villelope.com/!