REMEDY w/ INSIDE INFO (UK)

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
Ilokivi, Jyväskylä  
disco, drum'n'bass, house, urban, jotain

INSIDE INFO (UK), Chris Robin (Jkl), Wille R (Jkl), Tiskijoni (Jkl), You So Juicy (Jkl)

julkkaweb.jpg

Jyväskyläläisellä Remedy -drum&bass klubilla nähdään jälleen mielenkiintoinen ulkomainen artistivierailu, kun Ilokiven päälavan ottaa haltuun brittiläinen Inside Info. Yläkerran 2-lavalla tanssikansaa hemmottelee viimekertaiseen tapaan jyväskyläläinen Cultural Youth -kollektiivi.


InsideInfo_promokuva.jpg

Lontoolainen Inside Info – omalta nimeltään Paul Bondy – tunnetaan musiikkipiireissä loistavana tuottajana sekä DJ:nä. Paulin elämä alkoi saada musiikillista suuntaa jo 10 vuoden iässä, kun hän huomasi pystyvänsä vastaanottamaan piraattiradiotaajuuksia rannekelloradionsa kautta. Tällä tavalla hän tutustui varhaisiin hardcore- ja proto-jungle –tyyleihin, joiden vaikutteita voi kuulla miehen nykypäivän musiikissa. Inside Infon ensimmäinen julkaisu ”Concentrate / Rumble On Signal” näki päivänvalon DJ Hypen legendaarisella Ganja-Tek –levymerkillä vuonna 2006. Tämän jälkeen hän on julkaissut musiikkia muun muassa Critical, Viper sekä Horizons –levymerkeillä.


villeristo.jpg

Remedyn isännät Chris Robin ja Wille R ovat tuttuja monista musiikkikuvioista. Chris Robin on viime vuosina järjestänyt muun muassa Wake-Up! ja Vinylo-klubeja, ja tällä hetkellä Remedyn ohella Chris pyörittää Jyväskylässä kuukausittaista FunKlub –klubia. Wille R on mies Sievä-klubin takaa ja tuttu kasvo Jyväskylän konemusiikkitapahtumista jo lähes kymmenen vuoden ajalta.


JoniJussi.jpg

Cultural Youth on konsepti. Se on liike valtavirtaa vastaan. Tämä jyväskyläläinen DJ-kollektiivi tunnetaan korkeatasoisista tapahtumistaan sekä tavastaan soittaa loistavaa tanssimusiikkia, tyylien liikkuessa jossakin hip hopin, funkin ja bmoren välimaastossa. Huhtikuussa Ilokiven yläkerran valloittavat DJ:t Tiskijoni ja You So Juicy.


http://www.facebook.com/event.php?eid=61494780377

www.myspace.com/remedydnb

www.myspace.com/insinf

www.myspace.com/djchrisrobin

www.myspace.com/wille_r

http://culturalyouth.com