Webcam Hi-Fi & Weeding dub feat. Humble-I

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.dub-a-delik.net/…?id_dossier=67  
Wäiski, Helsinki

Intergalatik sound, Jahvice

Sorry!
For some healthy reasons and the tiredness accumulated, Humble-I has stopped the tour with Webcam Hi-Fi and Weeding dub.
He wouldn't come in Finland with the two producers.
We hope a fast and good recovery to him.

But the tour continues and it's the British singer and MC Zion UK who follows now the French producers.

links and music:
Zion UK on Reverbnation > http://www.reverbnation.com/zionuk
Zion UK and Webcam Hi-Fi - Bredrin > http://www.unitedreggae.info/audios/2008/06/971/zion-uk--bredrin

Intergalaktik Soundsystemin vieraana ravintolalaiva Wäiskin alakerrassa on tällä kertaa Euroopan kiertueellaaan Suomeen saapuva ranskalaiskolmikko Webcam Hi-Fi, Weeding Dub ja Humble-I. Webcam Hi-fi aka Frederic Luneau on tuottaja, jonka digitaalisessa reggaetuotannossa välittyvät rootsreggaen perinteisen juurekkaat väristykset. Webcam Hi-Fi on julkaissut kappaleita mm. Carlton Livingstonin, Tena Stelinin, Jah Marnyahin ja Tony Tuffin kanssa. Weeding Dub on puolestaan dub-tuottaja joka ammentaa UK-dubin perinteistä, tarjoten Ranskan nälkäiselle dub-yleisölle digitaalisia steppereitä seuraavalta vuosituhannelta. Humble-I on Ranskassa vaikuttava englantilaisjamaikalainen laulaja sekä tanssien takuuvarma tunnelmankohottaja,

Muista Suomen esiintymisistä poiketen Helsingissä Webcam Hi-Fi ja Weeding Dub soittavat soundsystem tyyliin Intergalaktisella äänentoistolaitteistolla. Wäiskin alakerta on varmasti lastattu painavilla dubplate-aarrearkuilla. Paikalla luonnollisesti myös intergalaktinen selektorimiehistö sekä illan mikrofonikapteenina toimiva Jah Vice.

Babylon is back against the wall again when Intergalaktik Soundsystem meets Webcam Hi-Fi, Weeding Dub and Humble-I at the basement of reggaeboat Wäiski.
Webcam Hi-fi and Weeding Dub are reggae and dub producers from France who are touring European countries with Humble-I, a jamaican-english singer. Webcam Hi-Fi has released tracks with singers like Carlton Livingston, Earl 16, Tena Stelin and Jah Marnyah among others. Weeding Dubs production is heavy, UK-influenced, French dub music. This Friday they are teaming up with the vocal talent of Humble-I to bring the Helsinki crowd a heavy soundsystem session with enough dubplates and positive vibes.

Webcam Hi-Fi ja kumppanit esiintyvät myös Tampereen klubilla 15.4. sekä Lahdessa Cumulus Night Lifessa 18.4. Suomen kiertueen järjestäjänä toimii tamperelainen Dub-A-Delik kollektiivi.

Tervetuloa! Welcome!






I_man_official_ter.jpg

Webcam Hi-Fi:n perusti Frédéric Luneau vuonna 1999. Musiikki perustuu selkeästi jamaikalaiseen rootsiin, mutta erityisesti Reggae & Dub:in juuriin kuten Channel One, King Jammy ja Sir Coxsone. Musiikkiin on myös voimakkaasti vaikuttanut brittiläinen dub kuten: Jah Shaka ja Twinkle Brothers oppi-isinä, Martin Campbell ja Pablo Gad laulajina.
Webcam Hi-Fi esiintymisissään ja tuotannoissaan suuntaa osaksi digitaaliaikaa mutta ei koskaan unohda sydämessä juuriaan, dub-reggae-musiikkia. Tämä on se intohimo ja kulttuuri, josta Webcam Hi-Fi ammentaa vaikutteensa ja samalla jatkaa sitä perinnettä.



6907453.jpg

Weeding dub on dub tuottaja Lille:stä pohjois Ranskasta, Hänen musiikkinsa on saanut paljon vaikutteita UK stepper tyylistä. Weeding dub mainitsee esikuvinaan mm. Aba Shanti, Iration Steppas, The Disciples...
Weeding dub aloitti dub -musiikin tekemisen yhdeksänkymmentä luvun lopulla. Ensimmäiset keikat jossa hän soitti dub organisaattorina olivat 1999. Parin demon jälkeen hän julkaisi ensimmäisen albuminsa 2004 Sounds Around Records:illa. Tällä levyllä on kiinnostavia vieraita kuten Vibronics, Manutension eli Neil Perch Zion Trainista.
Lavalla Weeding dub kieppuu miksauspöydän, live-machinen ja melodikan välillä tarjoten todellisen live shown. Tällä hetkellä hän soittaa jamaikalaisen laulajan Humble-I:n kanssa


humble-i_innazion.jpg

Humble-I on syntynyt Jamaikalla. Lapsena hän muutti Englantiin, jossa hänen intohimonsa laulamiseen syttyi, kun hän lauloi kirkkonsa kuorossa. Myöhemmin hän löysi reggaen ja alkoi työskennellä Mad Professor:n, The Twinkle Brothers:in, Black Steel:n, Mickey Zimv:n ja Jerry Lionsin kanssa.
Humble-I haluaa laulullaan saada tunteen että on välittänyt yleisölle positiivista energiaansa.
Kun hän saapui Ranskaan 2002 hän tapasi Sirhill:n Bordeaux:in studiolla ja kyseli lauluhommia. vuonna 2004 Hunble levytti kappaleen "looking for my way" dub kollektiivi Uzinadub:in debyytti albumille. 2005 hän oli yksi ensimmäisistä laulajista, jota käytettiin Control Tower Records studiolla. Monia Humble-I:n kappaleita on levytetty ja miksattu useiden tuottajien kuten The Dub Machinist, I-Tist, Webcam Hi-Fi ja Weeding Dub:in toimesta.

http://virb.com/suomen_tour   (virallinen kiertue sivu)
http://www.dub-a-delik.net
http://www.dub-connection.net
http://www.webcamhi-fi.com

Event page on dub-a-delik's website (with player)
http://www.dub-a-delik.net...

Favorites 2