Harder.fi presents DoubleBD v2.0 - Upgrade

  From until   Age limit: 18   http://harder.fi  
Club Style, Helsinki  
disco, hard, experimental, psy, jotain

Neon, Nomic, Jka, Syntse, xl8r, Xelfer, Yediah, Ozma, JNKS, Jayvee, Rujonic, Zutsuu, Indira, Traba, Drumhead

kefbjs.png

Taas on aika juhlia...

...ja koota ystävät, tutut ja tuntemattomat juhltistamaan tälläkertaa xl8r:n ja hänen puolisonsa yhteisiä syntymäpäiviä. Harder.fi kokoaa siksi yhteen lauman osaavia soittomiehiä ja taitavia levynpyörittäjiä kovemman tien valinneiden joukosta juhlistaakseen tätä xl8r:n pyöreiden vuosien juhlaa.

Juhlat järjestetään tälläkin kertaa Helsingin Malmilla, paikallisella juhlapaikalla nimeltä Club Style kahdeskymmenesneljäs päivä huhtikuuta. Syntymäpäivää juhlivilta veloitetaan viiden euron suuruinen osallistumismaksu.

Tule siis yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa ja tehkäämme tästä illasta unohtumaton niin päivänsankareille kuin myös sinulle itsellesi!

Synttäristage:

3531q84.png
NEON [Säde]

Neonia on varmaankin turha kenelleekkään sen kummemmin esitellä. Mies on ollut mukana Säteen toiminnassa alusta alkaen ja tulee tarjoilemaan takuuvarmaa soundiaan tavalliseen äärimmäisen energiseen tapaansa juhlaväellemme.

2nbfv2g.png
ZUTSUU - Live PA! [Kovaydin Vastarinta]

Ehkä yksi suomen taitavimmista ja tällä hetkellä mielenkiintoisimmista hardcoretuottajista, Zutsuu, tulee esittmämää meille annoksen omaa antiaan livesetin muodossa. Zutsuu tunnetaan myös maamme rajojen ulkopuolella, hänen tuotantoansa on julkaistu mm. Japanissa.

2cna8uv.png
NOMIC - Live PA![Terrorcraft, FINRG]

Nomic on tuonut tunnetuksi jo ymäpäri maailmaa melodisen freeformin yhtenä suurimmista tuottajista. FINRG:n joukosta ponnistava musiikillinen ihmelapsi esiintyi jo 16-vuotiaana Säde tapahtumassa ja on siitä asti ollut ehdottomia maamme kärkituottajia freeformin saralla. Tällä kertaa mestari tulee tarjoilemaan hieman rankempaa antiaan hardcoren muodossa.

2nqh3jc.png
JKA [harder.fi] & YEDIAH [Hybridize]

Suomen hardtrancen suuret nousevat tähdet, Jka ja Yediah, yhdistävät tällä kertaa voimansa vallan mielenkiintoisen oloiseen energiseen b2b-settiin. Juhlaväelle tarjoillaan näiden sankarien toimesta kaikista energisintä hardtrancea mitä maalimalta tänne suomeen on kantautunut. Tämä kaksikko ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

epg8sz.png
XELFER [harder.fi]

Oman kollektiivimme iällistä senioriryhmää edustava lupauksemme Xelfer soittaa meille juhlissamme tuttuun tapaansa kovaa freefromia kovalla otteella.

2qvz3nm.png
SYNTSE [harder.fi] & RUJONIC [Kolina Produktio, Koneradio]

Hardstyle puolesta vastaa tällä kertaa oman lecamiehemme Syntsen lisäksi myös tamperelainen kovemman linjan monialaisesti valinnut Rujonic, joka tunnetaan varsinkin Tampereen puolessa Kolina Produktion ja Koneradion riveistä. Rujonic on erikoistunut raskaampiin tyyleihin, kuten hardcoreen ja hardstyleen ja tälläkin kerralla tullaan kuulemaan vallan mainiota rankaisua häneltä yhdessä Syntsen kanssa.

345g501.png
XL8R [harder.fi]

Juhlasankarimme xl8r tuo tänä iltana esille suurinta rakkauttaan musiikkiin: hardhousea. Hänen NRG sävytteinen soundinsa puree varmasti jokaiseen.

Tukkapöllölounge:

2lkfryh.png
JAYVEE [harder.fi, Painerecords, Supercharged] & JNKS [FINRG, Hybridize]

Suomen yksi johtavimmista hardhouse dj:stä, oman kollektiivimme poika Jayvee on kaapannut mukaansa FINRG:ltä ja Hybridizeltäkin tunnetun JNKS:n ja tukkapöllöloungessa kuullaankin heiltä ainutlaatuinen setti niin kutsuttua bounce hardhousea.

1zgr2p.png
INDIRA (aka J7) [FINRG, Painerecords, harder.fi]

Indira tunnetaan paremmin työstään UK Hardcoren parissa tunnetummalla alteregollaan nimeltä J7. Nyt kuitenkin harder.fi naiskauneutta edustava jäsenemme esittelee teille uuden minänsä psykedeelisen trancen saralla.

hx5ggo.png
OZMA 2 h special [harder.fi]

Ehkäpä Suomen ainut eurobeat dj Ozma on saavuttanut aikamoisen suosion lyhyessä ajassa. Näissä juhlissa hän tarjoilee meille kahden tunnin ajan omavalintaista musiikkia rikkoen rajoja ja kaikkia hyvien tapojen sääntöjä.

290wwo3.png
TRABA [harder.fi]

Ensiesiintymisensä Harder.fi kollektiivin riveissä edellisessä Hard ON! tapahtumassa nähnyt monitaituri Traba tulee tarjoilemaan meille tukkapöllöloungen täydeltä hard dancea.

20a51jb.png
DRUMHEAD [FINRG]

FINRG:tä edustaa myös Drumhead, joka tunnetaan paremmin työstään osana Carbon Based yhtyettä. Myös MC:nä kunnostautunut Drumhead tulee tarjoilemaan meille tällä kertaa taattua freeform soundia.

Paikka: Club Style, Malmi, Helsinki
Aika: 24.4.2009 21-04
Liput: 5 euroa
Ikäraja: K18

Tarkemmat infot soittajista ja tapahtumasta --> http://harder.fi/doublebd