Åbojungle&Pääruoka esittää: Ceebrolistics, dead-o

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.myspace.com/…/ceebrolisticsofficial  
Klubi / LIVE, Turku, Åbo  
house, elektro, urban, jotain

Roope K, Elmo, Tabas

Dub, dubstep, grime all night!

Bassovoittoiseen breakmusiikkiin erikoistunut Åbojungle, ja alternative-tapahtumiin erikoistunut Pääruoka, tarjoavat harmaaseen helmikuuhun jotain uutta ja erilaista, toisaalta legendaarista ja vanhaa: Ceebrot ja dubstepia pitkästä aikaa Turkuun!

Ceebrolistics edustaa tarjonnan mielenkiintoisinta fuusiota, jossa dubiin yhdistetään hiphopista laulu. Tästä syntyy grime. Tämä kolmikko on samalla yksi Suomen hiphop-, että grime-pioneereista. Musiikillinen lopputulos on vartaloa liikuttavaa rytmiikkaa, joka yhdistää eri musiikkilajien ystäviä.

Dead-o on kansainvälisestikin tunnettu suomalainen uranuurtaja dubstepin saralla. Levylautaselta tipahtaa niin itsetuotettua, kuin maailmalla hyväksihavaittua musiikkia. Basson pitäisi viimeistään tässä vaiheessa liikuttaa jokaista solua.

Näiden väliin, eteen ja taakse sijoittuvat illan deejiit. Kaikkea syväluotaavasta dubista kuumimpaan wobblehittiin. Tätä ei kannata sivuuttaa kenenkään, jolta löytyy 18 vuotta ikää, taskusta 7 euroa ja halua olla edelläkävijöiden joukossa.


HUOM. MUISTATHAN Klubin uuden politiikan: "Viikonloppuiltaisin Klubin pääesiintyjä on lavalla jo kello 23", joten ole ajoissa paikalla! Bileet jatkuvat silti normaalisti puoli neljään asti.


Ennakot http://www.8raita.fi/shop/ ja http://www.levykauppax.fi/