SÄPINÄÄ -Avajaiset / Grand Opening w/ Vuk & Preesens [Live]

  From until   Tickets 5€   Age limit: 20   www.myspace.com/sapinaa  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
chill, garage, trance, jotain

Säpinää dj:t Antti & Jaakko

SÄPINÄÄ -Avajaiset / Grand Opening 8.1. @ Kuudes linja
Live: Vuk & Preesens + Säpinää dj:t

Tammikuussa Kutosella alkava indieklubi tarjoaa musiikin ystäville säpinää elämään!
Uudet lupaavat tulokkaat ja paikkansa lunastaneet artistit viihdyttävät livemeiningillä. Mukana myös omat Säpinää deejiit Antti sekä Jaakko, ja sisäänpääsy vain femman!!

NYT LOPPUI SEINÄÄN TUIJOTUS!

----

Attention all music lovers! As of January we bring you the new indie club Säpinää - every month @ Kuudes Linja! Newcomers and acknowledged artists will bring the scene to life, with our very own Säpinää djs Antti & Jaakko spinning the records. Entrance only five euros!!

DON'T STAY AT HOME - COME AND HAVE FUN WITH US!

---

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Preesens on vuonna 1997 perustettu viiden hengen orkesteri. Yhtye aloitti uransa progressiivisen rockin parissa, mutta kokoonpanon tyyli on vähitellen siirtynyt popahtavammalle linjalle kuitenkaan vaihtoehtoista otettaan unohtamatta. Preesens on saanut hyviä arvosteluja neljästä julkaisemastaan demo EP:stä. Bändin saundit ammentavat vaikutteita muun muassa Radioheadistä ja Sigur Rósista. Yhtyeen tunnusmerkkejä ovatkin edellä mainittujen artistien tyyliset herkät, hitusen melankoliset melodiat ja unenomainen tunnelma. Preesensin kypsän indiepopin parissa kokee samanaikaisesti niin höyhenenkevyitä kuin myös massiivisia säveliä.

Suomalaisamerikkalainen Vuk on upeaääninen Emily Cheeger. Lavalla neidon laulua ja urkuja säestää perkussioilla Loupine ja rumpuja paukuttaa Janne Lastumäki. Vukissa yhdistyy avantgardemainen kokeellisuus sekä perinteikkäämpi sielullinen bluesrock. Artisti on usein vastaanottanut vertailuja PJ Harveyn, Nick Caven ja Björkin kaltaisista sankareista. Vuk omaa näistä tuntomerkeistä huolimatta selkeästi oman musikaalisen linjansa, jossa hartaat ja intensiiviset tunnelmat kohtaavat. Artisti on julkaissut debyyttialbumin Exile! (Verdura Records) vuonna 2003 sekä hiljattain ilmestyneen "Rakkauden liekistö" (Megamania) EPn. Uusi levy sisältää vahvoja tulkintoja Maj Karman kappaleista. Julkaisua odottava kakkosalbumi "The Plains" on ollut työn alla pitkään, mutta lupaa unentäytteisiä, fiktiivisiä maisemia sekä karnevaaleja. Levy tulee varmasti lunastamaan kaikki odotukset ja sitä odotellessa saamme nauttia Vukin säpinää tuovasta live-esiintymisestä!

Tervetuloa linjalle 8.1.2009 !


Säpinää @ Kuudes Linja
Hämeentie 13 (Kaikukatu 4, sisäpiha), 00530 Helsinki

21-03 / K20 / 5€

Säpinää
http://www.sapinaa.blogspot.com

Preesens
http://www.myspace.com/keepyourselfwarm

Vuk
http://www.myspace.com/vukmusic

Favorites 1