Tykkiklubi Rokumentissa: JESSE live!

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.rokumentti.com/2008/  
Teatteriklubi, Joensuu  
breaks, disco, elektro, techno

JESSE live!!
DJ PATAÄSSÄ (Round, LTI)
@ Teatteriklubi (JNS) | 7 €
elektro | club | partymusic
http://www.myspace.com/haistakaa
http://www.myspace.com/djpataassa
http://www.rokumentti.com/2008

Kalifornia-Keke ja Stiletti-Ana perustivat Jessen päästyään Sörkän vankilasta. Koska halusivat soittaa bändissä. Meidän esikuvia on Megadeth, Kraftwerk ja Mega-Anal. vankilassa pojat tapasivat fuusio-soittaja Jessen, joka opetti meille taitoja. Vuosien rötöstelyn jälkeen Keke ja Ana kyllästyivät elämään Piritorilla ja vaihtoivat rikos kierteen Rock kiertueeksi. Ensimmäisen keikan jälkeen oli kuitenkin pakko pölliä Kuopiolaisen Baarin PA-kamat. Jessen uusin musiikki on silmäys Keken ja Anan maailmaan. Siellä on Mimmejä, autoja ja varastettuja kamoja. Musiikki on tehty syntsilla. Parhaillaan Jessen jätkät treenaavat koska haluavat tulla virtuooseiksi, kuten Toto.

Mukana bileissä myös lahtelainen DJ PATAÄSSÄ, joka on tullut tunnetuksi tiukoilla miksausskilsseillä ja tuotannollaan, jota on kuultu mm. Top Billinin julkaisuissa.

Klubin ovet aukeaa klo 22:00, live-keikka alkaa puoliltaöin ja DJ:t soittavat klubi-painotteista settiä discolla ja elektronisella musiikilla höystettynä aina puolikolmeen asti. Liput tapahtumaan vain 7 euroa. Ennakoita voi ostaa Teatteriravintolasta arkisin klo 9:00-24:00.

Favorites 2