Club Madagascar

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Rose Garden, Helsinki  
house, trance

Dj Ben-B (NL), Dj Ivari R (Resident), Dj Feez (Resident)

Tällä kertaa tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Rose Gardenissa su 19.10.2008. Mukana ovat Club Madagascarin vakiosoittajat Dj Ivari R, Dj Feez ja Dj Ben-B.

Club Madagascar tapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa. Kaksi ensimmäistä kertaa olivat Pikku-Huopalahdessa sijaitsevassa ravintolassa nimeltään Club Shalimar (Mannerheimintie 160). Ensimmäisellä kerralla tähtivieraana oli Heikki L (Danceteria) ja Hollannista kotoisin oleva Dj Ben-B. Toisella kertaa mukana oli Suomessa nousua tekevä FBOTI. Tällä kertaa ajattelimme baarityöntekijöitä jotka eivät pääse bilettämään lauantaisin. Joten nämä bileet ovat teille! (Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita!!!)

Dj Feez: Tunisiasta kotoisin oleva levynpyörittäjä. Kokemusta löytyy 10 vuoden takaa sekä Tunisian että Suomen parhaista yökerhoista. Hän soittaa meille housea, progressiivista ja trancea. Soittoaika 22-23.50.

Dj Ben-B: Porukan vanhin veivaaja on kotoisin Hollannista. Kokemusta löytyy 8 vuoden takaa enimmäkseen Hollannin ja Englannin puolelta ja kaveria on nähty myös Suomen puolella soittamassa. Hän soittaa meille progressiivisempaa klubi soundia ja trancea. Soittoaika 23.50-1.40.

Dj Ivari R: Syntynyt Virossa, mutta asunut vähän reilu puolet elämästään Suomessa. Soittovuosia on takana vasta 5 vuotta, mutta edennyt urallaan tosi nopeasti. Hän soittaa meille progressiivista-melodista housea/trancea. Soittoaika 1.40-3.30.

Rose Garden tarjoaa Club Madagascarin asiakkaille edulliset juomat koko illan!!!
Olut & siideri & lonkero 2 €
Shotit & drinkit 2,5€
Kuohuviinilasi 2€