The Ultimate Sound part III - The End Of Trilogy

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
Tapiolan NS-talo, Kotka  
hard, house, psy, trance

Troll Scientists (-live-), Puistokemisti, ZoneX, E-524, Dj Yediah vs. Dj Street, Boggy-B

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/fuusi2.jpg/full[/IMG]

DJs:

04:00 - 05:00 Dj Yediah vs. Dj Street (FINRG Hybridize/Spacehouse)
02:30 - 04:00 Puistokemisti (Helicon Sound System Recordings, Equinox)
01:00 - 02:30 Troll Scientists -live- (Exogenic Records)
00:00 - 01:00 E-524 (-tf-, Spacehouse)
22:00 - 00:00 ZoneX (S|DEFFECT, Etana)
21:00 - 22:00 Boggy-B (Spacehouse)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/Trollit.jpg/full[/IMG]

Troll Scientists -live- (Exogenic Records)

Tapahtui kerran metsässä: Eräät herrat nimeltään Jani ja Staffan tapaavat ja päättävät yhdistää näkemyksensä ja luomisvoimansa psykedeelisen trancen saralla ja näin syntyy Troll Scientists, tuo tiedemiesasuinen peikkokaksikko. Luovaa hulluutta! Psykedeliaa! Kaikkea tätä ja ennen kaikkea raudanlujaa full-on psy-trance-soundia. Vuosituhannen vaihteesta Troll Scientists on levittänyt suomisoundin ja eurooppalaisen psy-trancen sekoitusta saaden ihmiset tanssimaan kuin huomista ei olisi sydämessään ilo, rauha ja rakkaus. Tähän sekoitukseen Troll Scientists on ammentanut mausteita niin goasta, kuin kaikesta muustakin heihin vaikuttaneesta musiikista. Debyyttialbumi Useless Science ilmestyi joulukuussa 2007 ja ansaitsi "trolleille" aseman psy-trancen tulevaisuuden toivoina. Nyt on tullut aika päästää Troll Scientists irti myös Kotkassa ja mitä tahansa voi tapahtua!

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/puistis.jpg/full[/IMG]

Puistokemisti (Helicon Sound System Recordings, Equinox)

Puistokemisti a.k.a. Ari Laitinen lähti matkalle teknon maailmaan vuonna 1998 Westbamin musiikin kautta. Lopullinen sykäys tapahtui vuonna 1999 hänen osallistuttuaan ensimmäiseen rave-tapahtumaansa. Kolme vuotta sen jälkeen oli jo ensimmäinen dj-keikka plakkarissa ja soittokokeiluja eri tyylien kanssa trancesta teknoon, breakbeatista electroon, kunnes tapahtui jotain, joka oli muuttava koko hänen elämänsä. Psykedeelisen trancen energisyys ja intensiivisyys oli löytynyt. Se johdatti Puistokemistin myös bilejärkkäyskuvioihin ja aivan kuten dj-uransa alkutaival, niin myös bilejärkkäys alkoi hieman ohdakkeisesti, mutta se sai hänet yrittämään vielä kovemmin ja sittemmin Puistokemisti on ollut perustamassa monia tunnettuja bileorganisaatioita, kuten Pulsar, Solstice, Equinox, A.S.T.E, Sunrise, FSS, Armageddon and Yasura gi. Vuonna 2007 oli ensimmäisen ulkomaankeikan vuoro legendaarisella Goalla, Intiassa. Puistokemistin setti sai Goan tanssikansan aivan hurmioituneeseen tilaan. Dj ja bilejärkkäysuran ohessa on hän myös tuottanut omaa musiikkia ja tämän vuoden alusta hänet signattiin kreikkalaiselle psy-trance-labelille nimeltä Helicon Sound System Recordings. The Ultimate Soundissa Puistokemisti tarjoilee psy-trancen rankempaa suuntausta.

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/ZoneX.jpg/full[/IMG]

ZoneX (S|DEFFECT, Etana)

Lahtelainen ZoneX on ollut elektronisen musiikin kanssa tekemisisssä 90-luvun alusta lähtien. Hänen halunsa jakaa rakastamaansa musiikkia ihmisten kanssa antoi sykäyksen dj-toiminnalle. ZoneX on sytyttänyt tassilattioita vuodesta 2000 lähtien innoittajinaan mm. Signum, Dj Tatana ja Space Frog. Dj-urallaan ZoneX on soittanut aina trancepainotteista musiikkia ja ajan kuluessa hän on löytänyt oman energisen ja melodisen linjansa. Musiikkiin on tullut nykyään myös progempia ja techimpiä vaikutteita. Hän on löytänyt oman musiikillisen tyylinsä, jota maustavat erilaiset kikkailut hänen pyörittäessään levyjä. Klubbaajat ovat kehuneet hänen energistä ja sielukasta esiintymistapaansa ainutlaatuiseksi ja se heijastuu dekkien takaa myös tanssiyleisöön. ZoneX on yksi Etana yhteisön perustajajäsenistä, jossa hän toimii dj:nä, pääorganisaattorina sekä promoottorina. ZoneX on soittanut tunnettujen artistien kanssa kuten Rowland the Bastard [UK], Miika Kuisma, Proteus, Cosmicman, Eliot Ness, RX jne. Tänä vuonna hänen soittoaan on saatu kuulla myös Englannissa. Lähde ZoneXin mukaan nostattavalle matkalle trancemusiikkiin, sillä on tanssimisen aika!

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse+promos/E-524.jpg/full[/IMG]

E-524 (-tf-, Spacehouse)

Edellisessä The Ultimate Sound-tapahtumassa E-524, eli Janne Parviainen villitsi tanssikansaa yhdessä Dj Radiacin kanssa. Tunnelma oli kuuma, euforinen ja niin tanssijat kuin deejiitkin antoivat kaikkensa. Tällä kertaa E-524 aloittaa itse illan psykeputken. E-524:n dj-ura alkoi vuonna 2004 ug-bileistä ja tuolloin hänen soundinsa oli melodista psy-trancea. Jonkin ajan jälkeen tyyli alkoi kuitenkin kulkeutua kohti synkempiä ja rankempia sävyjä psy-trancen mustemmalle laidalle. E-524 ei koskaan ole halunnut tehdä mitään puolitehoilla, vaan kovan harjoittelun tulos on myös kuultavissa keikoilla, joten tule Tapiola-talolle ja aisti 100 prosenttista psykedeelistä energiaa!

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/boggy.jpg/full[/IMG]

Boggy-B (Spacehouse)

The End Of Trilogy-tapahtuman avaa house-setillään Boggy-B. Hän aloitti dj-harrastuksensa vuonna 2005, jolloin house ja varsinkin tech-house vei miehen mennessään. Housen parissa mies on sittemmin myös pysynyt, vaikkei hän ikinä ole tunnustautunut miksikään genre-puristiksi. Genre-rajojen rikkominen hyvällä maulla ja aina groovaten voisi olla hänen mottonsa. Monipuolisen housen ilosanomaa hän ehtinyt jo jakaa alueen bileissä, niin reivikansan, kuin vaativan ravintolayleisönkin edessä.

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/yediah.jpg/full[/IMG]
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/dj+street.jpg/full[/IMG]

The Ultimate Sound-klubille jättää raivoisat jäähyväiset Spacehousen residenttikaksikko Dj Yediah ja Dj Street setillä, joka ei varmastikaan jätä ketään kovemman trancen ystäviä kylmäksi. Englanti vastaan Italia, kaksi hard trancen tyyliä, kaksi näkemystä ja puhdasta transsienergiaa…Who will survive, who is last man dancing…

Dj Yediah (FINRG Hybridize)

Dj Yediah a.k.a Niko Forsell on soittanut levyjä aktiivisesti vuodesta 2005 lähtien. Hänen juurensa ovat äärimetallissa, joten myös elektronisen musiikin puolella hän suosii soittaessaan rankempia soundeja. Yediahin hard dance-rytmit yhdistettynä aggressiiviseen ja tekniseen soittamiseen, sekä karismaattiseen lavaesiintymiseen eivät anna armoa tanssilattialla. Vaikka hän on vielä uusi kasvo alallaan, on hänet nähty jo vaikuttamassa mm. Proteuksen ja Sasha F:n kanssa. Dj Yediah kuuluu uunituoreeseen FINRG Hybridize-kollektiiviin. jossa vaikuttavat Suomen hard dance-skenen nuoret kyvyt. FINRG-soundia kuullaan myös joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona Digitally Imported-nettiradion hard dance-kanavalla Yediahin vakioslotissa. Tulevaisuus tälle nuorelle miehelle näyttää hyvin valoisalta

Dj Street (Spacehouse)

Monelle paikalliselle bilettäjälle Dj Street, eli Markku Saikkonen on varmasti tuttu Kotkan Seurahuoneelta, jossa hän on jo kahden vuoden ajan tarjoillut ihmisille maistiaisia myös klubimusiikin saralta ja täten ohjannut uutta, verestä reivaaja-ainesta klubikulttuurin pariin. Dj Streetin edellinen suuri rakkaus oli Euroopan rave-areenoiden suosikkisoundi, hardstyle, josta tyyli on suuntautunut kohti italialaista, nostattavaa hard trancea ja rokkaavaa electro-housea. Dj Street on The Ultimate Sound-klubin perustajajäsen ja on nyt yksi kolmesta Spacehouse-klubin pyörittäjästä. B2b setissään Dj Yediahin kanssa hän vie meidät matkalle Italia-soundin syövereihin. Kädet kattoon!

Links

Troll Scientists
Puistokemisti
ZoneX
Dj Yediah
Dj Street

Saga:

Tapiolan Seurantalon ovet avautuvat ainakin vielä kerran reivaajille. Edellinen The Ultimate Sound-tapahtuma veti paikalle Tapiolan NS-talolle ison joukon tanssinnälkäistä teknokansaa ja meno oli sen mukaista. Hikeä ei säästetty, kuumakin tuli ja loppuun asti jaksoivat ihmiset urheasti tanssia. Tapiola, tunnelmallinen puurakennus suomalaisen sysimetsän keskellä tulee luomaan hienot puitteet myös tälle läpi yön kestävälle tanssitapahtumalle. Ja kun viimeiset tahdit äänentoistosta marraskuussa vaikenevat, vaikenee myös The Ultimate Sound-klubin tarina. Silkasta rakkaudesta musiikkiin ja teknokulttuuriin syntynyt klubi on tullut elinkaarensa päähän, mutta vaikka ääni vaikenee, tekijät jatkavat innokkaampina kuin koskaan. Mutta sitä ennen…tervetuloa tanssimaan! Tanssitaan, kuin huomista ei olisi. Yhdessä ja hyvillä mielin, sekä itseään, että toisia kunnioittaen ja huomioon ottaen.

Reiviareena:
theultimatekarttakx3.th.jpg

Info:
Juhlapaikka on Tapiolan Seurantalo, Kotkan Sutela, Lekatie 7, Automarket Prisman läheisyydessä. Mukana kannattaa tuoda omat virvoitusjuomat, sillä anniskelua ei tapahtumassa ole. Pyrimme kuitenkin pitämään huolen siitä, että ilmanvaihto tanssisalissa pelaa. Jos mahdollista, varatkaa ovelle mahdollisimman tasaraha pääsylippua varten, kiitos. Myös opasteet juhlapaikalle tullaan laittamaan.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
[li]Ajankohta la 8.11.2008[/li]
[li] Kesto: klo 21 - 05[/li]
[li]Liput 7 euroa[/li]
[li] Ikäraja 18
[/li]
Äänen tuoja:
Dj Antza

Valon tuoja:
Tuomari Silto

Yhteistyössä:
Wombat, AK Sound

Deco:
Spacehouse decorations

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Spacehouse presents Guerilla Promo - event @ Kauppakeskus Pasaati, Kotka, pe 31.10.2008 klo 15-19.

guerilla.jpg

Your Urban Guerillas:

* Holle (Finity recordings)
* Pekko Haimi (Finity recordings)
* Doolae (wednesday?)

* Dj Street (Spacehouse)


Agenda:

The Ultimate Sound part 3 - The End Of Trilogy- tapahtuman promoamista, eli flabajakoa, hyvää soundia ja iloisia ihmisiä

JOIN THE GUERILLA!