Turun Klubi - 5 vuotta!

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://www.klubi.net  
Klubi, Turku

Klubi Allstarz dj's

TURUN KLUBI 5 VUOTTA

Turun Klubi koostuu kolmesta eri tilasta, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää koko talon käsittäväksi suureksi juhlahuoneistoksi. Yhteensä Klubi-kokonaisuudessa on 671 asiakaspaikkaa ja a-oikeudet.

Elävä musiikki keskittyy 3. kerroksessa sijaitsevaan Live-tilaan, jossa nähdään huippuesiintyjiä Suomesta ja ulkomailta. Ilta-keskikerroksessa järjestetään dj-vetoisia klubeja sekä pienempien bändien keikkoja. Alakerran Kolo-baarin ohjelmisto koostuu erilaisista teema-illoista sekä dj-vieraista.

Lokakuussa 2008 tulee kuluneeksi viisi vuotta Live-tilan avautumisesta. Klubilla merkkipäivä sujuu työn merkeissä.

Livessä koetaan keskiviikkona 1. lokakuuta livenä tanskalainen Veto sekä kotimaiset Rubik ja Mr Velcro Fastener. Ilta-tilassa lavalla käyvät puolestaan Laika & the Cosmonausts ja Boomhauer. Kaikissa kolmessa kerroksessa viihdyttää myös suuri joukko paikan vakituisia levynpyörittäjiä. Ovet Klubin juhlailtaan ovat auki kaikille täysi-ikäisille kello 21 alkaen. Liput tapahtumaan maksavat juhlapäivän kunniaksi tasan 5 euroa ja ennakkopilettejä myyvät Levykauppa Äx (Eerikinkatu 2) ja 8Raita (Eerikinkatu 8).

Turun Klubilla esiintyy nykyään jopa 15 yhtyettä viikossa sekä lukuisia dj-vetoisia iltoja. Varsinkin Ilta-tilassa koetaan usein tuoreita yhtyeitä, jotka ovat vasta matkalla festivaalien päälavoille ja laajoille kiertueille.

Klubia pyörittää Turun Kulttuurikamari Oy, joka on Tampereen Klubia hallinnoivan Tampereen Kulttuurikamari Oy:n tytäryhtiö. Molempien yhtiöiden toiminnassa on nykyään mukana myös Suomen virkein musiikin monitoimiyhtiö Fullsteam Records & Agency.

www.klubi.net/tku