MISCBEHAVING with DAVE DRESDEN & ORION & JOONAS HAHMO

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20   http://www.misc.fi  
Rose Garden, Helsinki  
acid, breaks, chill, disco, elektro, house, techno, trance, jotain

ORION (YleX) presents...

DAVE DRESDEN (Gabriel and Dresden, NY)
JOONAS HAHMO (AnjunaDeep)

Miscbehaving on Misc. Managementin uusi kuukausittainen klubikonsepti, jota pidetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Miscin artistit kutsuvat Miscbehaving-iltoihin omia lempiartistejaan ja tämän hetken kuumimpia DJitä ja tuottajia.

Marraskuun MISCBEHAVING-illan hostina on YleX:n Tiistain Tanssi-illasta ja Miscin riveistä tuttu DJ Orion. Klubiskenessä erittäin aktiivisesti näkyvästä miekkosesta on tullut yksi klubiskenen halutuimpia tiskijukkia. Eikä syyttä.

Orion on kutsunut vieraakseen kaksi maailmalla erittäin vahvasti arvostettua artistia. Yhdysvaltalainen DAVE DRESDEN on maailmankuulun Gabriel & Dresden -duon toinen puoli, joka on kunnostautunut soolourallaan erittäin rokkaavilla biiseillä ja remixeillä. Daven saapuminen Suomeen on erittäin harvinaista herkkua jopa koko Euroopan mittakaavassa ja miehen keikoista on kuultu pelkkää hypeä maasta ja mantereesta riippumatta.

Toinen maailmanlahjakkuus MISCBEHAVINGIIN saapuu Suomen Tampereelta - mies "Sound of Sunday", "Cocktail Bar" ja "Tampere By Night" -hittien takaa ja yksi kohutuimpia artisteja brittiläisellä AnjunaDeep-lafkalla. Joonas Hahmo on ehdottomasti yksi tämän hetken mielenkiintoisimpia rokkaavaa housea, progea ja teknoa yhdistelevistä artisteista Suomessa, jonka liikkeitä tarkastellaan ulkomaita myöten.

Let's MISCBEHAVE!