CLUB HAVANA

  From until   Age limit: 18   WWW.CLUBHAVANNAMUSIC.FI  
ravintola club HAVANNA music - eerikinkatu 27, Helsinki

the cuban ambassador

Kuubalaista musiikkiaj ja ruoka . rommia ja tunnelmaa!
Ravintola Havanna on avannut ovensa Eerikinkatu 27:ssä. Tämä klassisen havannalaiseen tapaan sisustettu tyylikäs ravintola huokuu karibialaisen ilmapiirin lämpöä ja energiaa. Nimelleen uskollinen Havanna on aito kuubalainen ravintola, jonka autenttisuus käy ilmi niin ravintolan menussa ja baarin juomatarjoilussa kuin henkilökunnan palvelualttiudessa sekä ruokailua tahdittavien lattarirytmien soinnissa.

Tämä Suomen ainoa kuubalainen ravintola juontaa juurensa 80-luvulle asti, jolloin se avattiin Pohjoismaiden ensimmäisenä latinoravintolana Uudenmaankadulla. Kaikki ne, jotka tuolloin saivat nauttia "Havannan" palveluista muistavat, ettei ravintolan menu, karibialaiset drinkit tai joka ilta täyteen ahdettu tanssilattia jättäneet ketään kylmäksi.

Eerikinkadun ravintola jatkaa vanhan Havannan jalanjäljissä ja pistää vielä paremmaksi. Tervetuloa kokemaan kuuma Kuuba, sen ruoat, juomat ja kulttuuri. Tervetuloa maistamaan Suomen parhaita mojitoja ja Cuba Librejä sekä todistamaan kuinka idyllinen ruokaravintola Havanna illan tullen muuntuu kuumaksi Club Havannaksi, jonka vauhdikkaat karibialaiset rytmit pistävät lanteet keinumaan ja trooppisen kosteat drinkit päät heilumaan.